Spodní prádlo pro muže - trenky nebo slipy?

Sexy spodní prádlo na ženě je pro nás jako jako mašlička na dárkovém balení. Jen potáhnout a rozbalit.. Jsme na omylu, jestli si myslíme, že ženy naše spoďáry nezajímají. Správně zvolené spodní prádlo je dokáže správně nažhavit stejně jako nás to jejich.

Černobílý snímek zachycující nahé mužské břicho v džínách

Slipy, trenky, trenkoslipy aneb jak to vidíme my

Trenky – podpora plodnosti

Všichni už víme, že trenky jsou zdravější, protože dopřávají varlatům volnost a nepotí se tolik jako ve slipech. Nižší teplota varlat je potřebná ke správnému vývoji spermií. Někdy jsou ale přece jen vhodnější slipy. Například při šlapání na kole ve volných trenkách může dojít ke skřípnutí varlete o sedlo.

Slipy drží všechno pohromadě

Slipy dokážeme ocenit hlavně při sportu, neboť se nerolují a drží všechno pohromadě. Nevýhodou však je, že ve chvíli, kdy nás žena svléká, vidí pravou velikost našeho přirození (pokud se nestačíme vzrušit).

Trenkoslipy alias boxerky

Trenkoslipy neboli boxerky jsou spojením trenek a slipů. Nejsou příliš těsné ani volné, mají nohavičky stejně jako trenky. Pro většinu žen jsou trenkoslipy nejpřitažlivějším pánským spodním prádlem.

Tanga pro odvážné

Ruku na srdce: v tangách si většina z nás připadá divně. Ale co bychom neudělali pro svou drahou polovičku? Pokud si zoufale přeje spatřit šňůrku mezi vašimi půlkami, vyjímečně jí tu radost dopřát můžete. Vzít si tanga na první milostný tah je však naopak návodem, jak dívku vyděsit.

 

Slipy, trenky, trenkoslipy aneb jak to vidí ženy

Proběhlo už mnoho diskuzí na téma trenky nebo slipy, ale výsledek není nijak povznášející. Zatímco jedna skupina žen upřednostňuje na mužích slipy, druhé skupině se představa volně plandajícího přirození příčí. Některé ženy by dokonce na svém partnerovi uvítaly občas tanga. Určitým kompromisem pro všechny jsou trenkoslipy nebo boxerky (ženy v nich zvláště oceňují pohled na pěkně obepnutý zadek). Chvála ženám, kterým je to jedno!

Jaké spodní prádlo zvolit, když chcete zaujmout

Chodíte-li delší dobu se ženou, už jistě víte, kterému druhu pánského spodního prádla dává přednost. Ale co když se chystáte dovést si domů novou kořist? Jak odhadnout, jestli zrovna jí pohled na slipy nezpůsobuje alergickou vyrážku? Oblečte si to, na co jste zvyklý, neboť odhadnout se to opravdu nedá. Při výběru z repertoáru vašeho spodního prádla je však třeba dodržovat následující pravidla.

Pravidla výběru pánského spodního prádla

Nejdůležitější je samozřejmě pohodlí. Když si na sebe po patnácti letech vezmete slipy, na které nejste vůbec zvyklý, projeví se to ve vaší náladě. Budete nervózní a nesvý. Klidně proto sáhněte po trenkách, ale pozor! Staré, seprané, vytahané kousky okamžitě vyřaďte z výběru! Nadobro se zbavte také spodního prádla s podivnými vzory (kostky a káry působí „dědkovsky”) a obrázky zvířátek (těmi prozradíte, že jste v podstatě jen velké dítě). Vsaďte na dobře padnoucí spodní prádlo kvalitního materiálu (ideální je bavlna s příměsí lycry), nejlépe jednobarevné. Pokud vám z nohavic budou čouhat nitě a na zadku díra, slečna může odmítnout něco tak archaického svlékat.

Výběr spodního prádla podle typu postavy

Obecně platí, že mužům menšího vzrůstu více sluší slipy, které mají vykrojené nohavice a tím opticky prodlužují postavu. Nízký trup prodlouží slipy bokovky (níže položené v pase). Dlouháni si mohou dovolit trenky, trenkoslipy i boxerky.

 

A jak to vidí celebrity?

Český herec Jaroslav Dušek na otázku, jakému spodnímu prádlu dává přednost, odpověděl: „Nosím trenky nebo slipy, a když je zima, tak oboje najednou.”

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Uvažujete o povzbuzováku v podobě viagry?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies