South Park - peklo na zemi i na obrazovce

Chcete-li někomu ukázat realitu, přemlouváním a poukazováním nic nesvedete. Lepší je všem lidem, kteří skutečnost odmítají pořádně plivnout do tváře. Tvůrci South Parku se na realný svět dívají sice drsně a absurdně, ale to neznámená, že nemají pravdu.

Fotografie z kresleného seriálu South Park

South Park - šílenost v hlavách spolužáků

Tenhle už dávno kultovní seriál vymysleli dva spolužáci z jedné colorádské univerzity. Trey Parker a Matt Stone se vrhli na studium filmu, ale pouze Stoneovi se podařilo úspěšně školu dokončit.
To však vlastně nic neznamenalo, oba kluci se totiž shodli na tom, jaký typ humoru se jim líbí. Protože byl Parker od třinácti náruživým filmařem, dali společně dohromady krátký snímek Frosty vs. Santa Claus, ve které se rozhodně nemírnili.

South Park - osud vánočního přáníčka

Chvíli se nedělo nic, až se Parkerovi povedlo částečně se prosadit prvním celovečerním filmem Cannibal: The Musical. Díky němu se oba výtečníci dostali až do Hollywoodu, kde je jeden z producentů požádal, aby mu vytvořili na Vánoce krátké filmové přání.
Dal jim na to dokonce i nějaké peníze jako zálohu. Parker a Stone prachy poctivě během chvilky roztočili a producentovi dodali svou krátkou ztřeštěnou komedii, kterou však aspoň přejmenovali na Duch vánoc.

South Park - jak se stát slavným

Na filmeček se opět na chvíli zapomnělo. Ale on si začal bez ohledu na jeho tvůrce žít vlastním životem a nakonec to dopadlo tak, že se dostal až do vysílání kabelovky Hallmark a najednou chtěly všechny televizní společnosti pokračování. Parker se Stone stáli před rozhodnutím, kterou nabídku si vybrat. A že se kolem nich točily tentokrát milióny dolarů není třeba moc připomínat.

South Park na Comedy Central

Nakonec kývli na nabídku této stanice, u které měli pocit, že nejvíce pochopila to, co chtějí svými animovanými přihodami sdělit. Po uvedení první série se ze South Parku stal naprostý kult a sledovanost šla do závratných výšek.

South Park - zabili Kennyho

O tom, že má South Park spoustu příznivců i v České republice, svědčila třeba i ta skutečnost, že nejpoužívanější věta - zabili Kennyho - zdomácněla v arzénalu filmových hlášek.

South Park - kdo je Cartman, Stan a ostatní

I když se za tu dobu v seriálu objevila spousta postav, základní čtyřka zůstává.

South Park - Eric Cartman

Cartmen je nejvyžranější, nejsprostější a nejdrzejší spratek v celém South Parku. Má rád jen sebe, jídlo a možná i svou mámu, o které se ví, že hraje ve filmech, které rozhodně nepatří k těm mládeži přístupným.

South Park - Kyle Broslofsky

Kyle je v podstatě hodný až zakřiknutý chlapec, který je neustále konfrontován se svým židovským původem v křesťánském prostředí. Je to on, kdo po každém Kennyho úmrtí zařve - Ti parchanti!!

South Park - Stan Marsh

Stanley je jediný, kdo má v seriálu přítelkyni, Wendy. Problém ovšem je, že když se k ním přiblíží, tak ji pozvrací. Doma ho terorizuje starší ségra a jeho šílený strýc Jimbo je schopen se svým jednorukým parťákem Nedem postřílet za pět minut půl zvířecí populace.

South Park - Kenny McCormic

Kolem Kennyho vznikl největší rozruch a to ne kvůli tomu, že v každém díle umře. Protože mu jeho kapuce zakrývá většinu obličeje, jeho replikám není rozumět. Existuje spousta diskusí, ve kterých se spekuluje, co Kenny v tom kterém díle řekl. Je to smolař, ale Parkey se Stone byli tak hodní, že ho v jedné vánoční epizodě nechali naživu.
 

South Park - Peklo na zemi

Jestliže nesnášíte humor na hranici a někdy až za ní a South Park jste nikdy neviděli, raději tak nečiňte a ušetřete své nervy.
A Vám, kteří černočernou za vlasy přitaženou srandu milujete, asi těžko South Park nabízet, určitě ho máte v malíčku včetně celovečerního filmu South Park - Peklo na Zemi.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies