Soutěžte s námi v letní soutěži o úžasné dárky

Jestli někoho v brzké době plánujete příjemně překvapit a nejraději nakupujete z pohodlí čehokoli, na čem zrovna sedíte u vašeho počítače, možná byste mohli zkusit jeden český internetový obchod s opravdu originální nabídkou – www.uzasne-darky.cz. Pokud chcete vyhrát jeden z takových úžasných dárečků, soutěžte o něj s námi na konci tohoto článku.

Zdroj: lukyna.cz

Výběr jedna radost

První výrazná věc, které si záhy všimnete na přátelsky navržených stránkách Úžasných dárků, je fakt vytuněný systém vyhledávání produktů. Nejen, že je tam celá řada dost různých kategorií výrobků, ze kterých se vybírat dá, ale tím vaše vyhledávací možnosti ani zdaleka nekončí. Můžete hledat řádově i podle ceny, a co je ještě chytřejší, můžete procházet výrobky i podle toho, pro koho mají být, a pak si je ještě seřadit podle ceny nebo jména, vzestupně nebo sestupně... Zkrátka každý si tam snadno najde, co se mu líbí nebo hodí. Teď si možná říkáte, že to líčím tak nadšeně jenom proto, že mi za to platí, ale to byste se zrovna fakt spletli – já jsem vážně nadšený, jen co jsem se na to podíval. Vždycky mě totiž neuvěřitelně rozčiluje, když něco v nějakém e-shopu hledám a celý to tam je tak amatérsky poblbaný, že to najde jen vyhledávač a nedá se na to skrz menu vůbec proklikat, kategorie jsou absolutně nelogický, obrázky rozmazaný a nepřesvědčivý a cena třikrát jinak. Na stránkách Úžasných dárků je navíc všude plno smysluplných a opravdu vysvětlujících komentářů a průpovídek, které jsou povětšinou chytré a někdy i celkem vtipné. A když je něco dobré, nezbývá mi než to prostě uznat. Abyste si ale mohli udělat pořádnou představu, o co jde, podívám se blíž na něco z toho, co tam vlastně prodávají.

 

Otvírák co má lepšího pamatováka než vy

otvírák s počítadlemMožná vás někdy po opravdu vydařeném flámu a následné totální ztrátě paměti zajímalo, kolik piv jste vlastně zvládli. Případně kolik toho zase vychlastal váš manžel. Pokud ano, určitě si (nebo jemu) nezapomeňte pořídit tenhle geniální otvírák s počítadlem. Princip je snadný – při každém otevření uzávěru se automaticky přičte číslo na digitálním displeji. A to vás nezklame ani v případě, že se party trochu protáhne, protože výsledné číslo může být až pětimístné a v paměti zůstane až dva roky. Jinými slovy musela by to být opravdu slušná párty, aby to tenhle otvírák nedal. Každopádně pokud budete náhodou potřebovat odstranit důkazy, tak nezoufejte – na zadní straně je pro všechny případy i tlačítko, které počítadlo zase resetuje.

 

Něco pro pivní kutily a zahrádkáře

sazenice chmelePro ty z vás, kteří mají k zlatavému moku velmi vřelý vztah a uvažují o domácí výrobě, najdete na Úžasných dárcích chmelová semínka. Ty můžete jednoduše zasadit do květináče a vypěstovat si tak vlastní přísadu. Součástí balení je i květináč z kokosových vláken, nějaké to hnojivo, značkovač k rostlinám a návod, takže můžete hned bez okolků začít pěstovat. Chmel ostatně nepřidá říz jen pivu – taková chmelem obohacená kofola nebo i ovocná sodovka taky vůbec není špatná, a stačí ho na to celkem málo. A na rozdíl od pěstování jistých poněkud zelenějších rostlin, které, jak se jsem slyšel, se pěstují především z....léčebných důvodů, je to i úplně legální.

 

Co takhle dát si půlnoční golf

svítící golfový míčekPokud byste radši něco trochu víc nóbl a cool zároveň, i vy si přijdete na své. Tak například golf jako oblíbená zábava vyšších vrstev má jednu zásadní nevýhodu – hodně blbě se hraje v noci, protože je tak trochu složité najít odpálený míček, a to i s brýlemi na noční vidění. Tohle ale definitivně řeší svítící golfový míček, který má uvnitř sebe schované diody. Ty po odpalu blikají sedmkrát za vteřinu po dobu několika minut. Míček navíc splňuje oficiální sportovní normu, takže nejde jen o nějakou hračku, ale naprosto legitimní kus golfové výbavy. S těmito míčky vám v avizovaném půlnočním golfu může zabránit leda tak nehoda neosvětleného golfového vozíku. Nebo ochranka či policie, pokud jste se tam za tímto rekreačním účelem museli vloupat.

 

Soutěžte s námi o relaxační lávové kameny

lávové kamenySamuraj spolu s Úžasnými dárky pro vás připravili velkou letní soutěž o masážní lávové kameny v dárkovém balení. Stačí jen odpovědět na jednoduchou otázku:

Kolik je produktů v kategorii "Pěstitelské dárky"

Správnou odpověď naleznete na stránkách našeho partnera a sponzora soutěže, www.uzasne-darky.cz. Vyhrává každá stá, dvoustá atd. správná odpověď.

Své odpovědi nám posílejte do konce července 2011 na známý soutěžní mail: redakce@samuraj.cz. Prosíme, abyste dodržovali správné znění odpovědi a dodrželi všechny formality, jak jsou uvedeny v našich soutěžních podmínkách. V minulosti jsme museli vyloučit většinu soutěžících, protože nám neposlali jednu z uvedených formalit. Bohužel se jedná o stálé soutěžící, kteří nevěnují podmínkám dostatečnou pozornost. Všem přejeme hodně štěstí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Filmové novinky a premiéry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies