Soutěž o produkty Fiskars

Internetový magazín Samuraj.cz spolu se společností Fiskars pro vás připravili vánoční rychlosoutěž. Můžete s námi soutěžit o nůžky na živý plot Fiskars. Buď udělají radost vám nebo je můžete nějakému nadšenému zahradníkovi naježit pod stromeček.

Fotografie nůžek na keře

Práce na zahradě bezpečně i elegantně s Fiskars

Práce na zahradě je pro někoho zábavou a koníčkem, jiní ji využívají jako ideální způsob relaxace. Ať je důvod jakýkoli, zahradničení má nesporně příznivý účinek na lidskou psychiku a zdraví člověka. Ovšem dříve, než je možné se v klidu kochat pohledem na upravenou zahradu, je potřeba odvést pořádný kus práce. Každý zahradník i zahradnice jistě ocení, když jim jde práce pěkně od ruky. V dnešní době již naštěstí existují výrobci nářadí a dalších zahadnických pomocníků, kteří práci značně usnadňují a zjednodušují.

Nástroje Fiskars svým perfektním a kvalitním provedením snižují pacovní vypětí, únavu a námahu často spojovanou se zahradničením, a jsou navržené tak, aby vám pomáhali bezpečně a ergonomicky vykonávat tuto namáhavou práci. Důkazem je, že řada Fiskars QuikFit™ obdržela cenu „2010 Red Dot Design Award“ na jedné z největších a nejprestižnějších světových soutěží v designu. Tato cena se uděluje pouze výjimečně kreativním, inovativním a vysoce kvalitním výrobkům.

Soutěžte s námi o nůžky na živý plot Fiskars

Vynikající nůžky na střihání živých plotů Fiskars jsou vhodné pro různé druhy střihání na zahradě jako je zastřihávání křovin či střihání živých plotů. Unikátní mechanismus nůžek s ozubeným nebo pákovým převodem značně snižuje námahu při střihání. Malá hmotnost a kompaktní provedení nůžek činí práci s nimi snadnou a pohodlnou. Držadla jsou vyrobena z polyamidu vyztuženého skelnými vlákny a v místě uchopení jsou oranžové plastové návleky (PP) také vyztužené skelnými vlákny.

Soutěžní otázka:

V jakém roce zahajuje Fiskars jako první na světě výrobu nůžek s plastovými držadly?

a) 1967

b) 1850

c) 2009

Správné odpovědi můžete zasílat do 19. prosince na soutěžní email: soutez@emagaziny.cz

Nůžky na živý plot Fiskars vyhrává každý 101. email se správnou odpovědí. Radost bude mít pět soutěžících! Držíme palce!!!!

Všeobecné podmínky soutěže

1) Veškeré soutěže probíhající na internetových portálech mineralfit.cz, chovatelka.cz a samuraj.cz jsou vyhodnocovány odbornou porotou redakčního týmu, vyhodnocování neprobíhá formou loterie.

2) Příspěvky do soutěží, soutěžní odpovědi a fotografie posílejte na soutěžní e-mail soutez@emagaziny.cz (do předmětu e-mailu vždy uvádějte název příslušné soutěže). Fotografie nesmí přesáhnout velikost 0 ,5 MB a budou posílány ve formátu JPG. Soutěžní příspěvky se nevracejí.

3) V případě soutěží, u kterých soutěžící posílají fotografie, náměty, vtipy a jiné práce tvůrčího charakteru, bude vždy 10 nejlepších prací s udáním autora zveřejněno na internetových stránkách.

4) Soutěžícím se rozumí fyzická osoba která se může jedné soutěže zúčastnit pouze jednou. V jiném případě si zřizovatel soutěže vyhrazuje právo soutěžícího z dané soutěže vyloučit.

5) Veškeré soutěžní odpovědi, fotografie a jiné práce, které podléhají vyhodnocení, nesmí být v rozporu s platným zákonem o autorských právech. Poruší-li soutěžící tento zákon, bude za případné důsledky odpovědný.

6) Soutěžící nebo jeho zákonný zástupce má povinnost uvést své jméno a příjmení, rok narození, platnou e-mailovou adresu (pokud nějakou vlastní), telefonní kontakt a poštovní adresu.

7) Výhry ze soutěží budou odeslány na poštovní adresu do 14 dnů od skončení soutěže. V případě, že soutěžící výhru z jakéhokoliv důvodu odmítne, bude výhra automaticky přesunuta na dalšího výherce v pořadí. Výsledky dané soutěže se účastníci soutěží dozví do tří dnů od ukončení soutěže, a to na internetových stránkách daného magazínu, na kterém soutěž probíhala.

8) Zřizovatel soutěže si vyhrazuje právo zachovávat kontaktní informace o soutěžících.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies