Sony VAIO P – stylový netbook do kapsy

Sony přichází na trh s novinkou – počítačem, který se snadno vejde do kapsy. Tvůrcům revolučního netbooku Sony VAIO P se design a technické vybavení podařilo, ovšem jeho cena je poněkud přehnaná. Přesvědčte se sami…

Propagace Sony VAIO P

Design Sony VAIO P

Kompaktní netbook do kapsy se může pyšnit opravdu malými rozměry, 20 x 12 centimetrů. Po otevření vás překvapí 8-mi palcový LED displej s velmi jemným rozlišením 1600 x 768 pixelů. Displej navíc skvěle doplňuje integrovaná webová kamera s rozlišením 1,3 megapixelů.

Klávesnice sice není stavěna na sáhodlouhé psaní, ale pro surfování a emailovou korespondenci postačí. Váha netbooku VAIO P se pohybuje okolo 700 gramů.

Výdrž zařízení Sony uvádí 4 hodiny se základní baterií a až 8 hodin s rozšířenou kapacitou. Při nákupu si budete moct vybrat z bílé, červené, černé a zelené barvy.

Sony VAIO P – malý, ale výkonný

Sony VAIO P je na svou velikost, poměrně výkonnou záležitostí. Uvnitř tohoto přístroje se ukrývá procesor Intel Atom o frekvenci 1,33 GHz, samozřejmostí je také 2 GB RAM. Sony nabízí operační systém Windows Vista Premium, můžete si také vybrat zdali budete chtít 80 GB pevného disku či 128 GB SSD disku.

Po stranách tohoto netbooku je samozřejmostí slot na paměťové karty, porty USB, možnost připojení síťových kabelů či dalšího displeje, napájecí konektor, zdířka pro připojení sluchátek, atd.

Zajímá vás cena?

Cena tohoto přístroje, který podporuje navigaci GPS a přenos dat přes Wi-Fi či Bluetooth, se pohybuje okolo 900 dolarů, což je v přepočtu více než 17 000 korun. Záleží tedy na vás, zda-li si za 17 000 korun koupíte luxusní a výkonný notebook větších rozměrů a nebo malý průměrný netbook.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies