Sony PSP Go – nový, lepší a hlavně menší…

Sony přichází s povedenou "kapesní" zmenšeninou již známého modelu PSP 3000 - PSP Go, který se může pochlubit uhlopříčkou 3.8 palce. Oproti předchozímu modelu je také znatelně lehčí, váží pouhých 158 gramů.

Fotografie PSPgo

Stylový design PSP Go v kapesním provedení

Na trh přichází nové PSP Go (PlayStation® Portable), které je zmenšeninou dnes již velmi oblíbené herní konzole PSP 3000. Sony PSP 3000 bylo zkrátka příliš velké, zákazníci si žádali menší, nejlépe kapesní provedení, kterého se také od výrobce Sony dočkali! I když rozdíly mezi PSP 3000 a PSP Go jsou pouze ve velikosti a výbavě... K dispozici bude ve dvou barevných variantách - Piano Black (černá) a Pearl White (bílá).

Co můžeme od PSP Go očekávat?

Základem PSP Go je 16GB interní paměť, kde si mohou uživatelé ukládat filmy, hry, hudbu a jiný stažený materiál z PSN nebo z PC. K tomu bude nově sloužit software Media Go, který nahradil do současnosti používaný PSP Media Manager. Paměť je možné rozšířit s pomocí paměťové karty Memory Stick, pro kterou je v PSP Go připraven dedikovaný slot.

PSP Go disponuje podporou BlueTooth, která umožňuje připojení BT sluchátek, PS3 ovladače a dalších BT zařízení. Novinka nemá UMD mechaniku, hry a další obsah je stahovatelný pouze ze speciálně vytvořené Playstation sítě, pro kterou je určen handheld s bezdrátovým připojením k internetu. Dalším novým softwarem PSP Go je SensMe, který hráči podle analýzy jeho playlistu bude sestavovat personalizovaný playlist podle nastavené nálady (relaxační, taneční apod.).

Zajímá Vás cena?

PSP Go se začalo v Americe i v Evropě prodávat 1. října 2009 za cenu 249 dolarů, nebo za 249 euro. Pokud máte o tuto novinku zájem, doporučujeme Vám jí zakoupit v dolarech na americkém trhu. Můžete tak ušetřit až 2000 korun.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies