Sony ICD-70 IC - co není v hlavě, musí být v diktafónu

Nemusíte být geniální textař, který si potřebuje každou chvíli zaznamenávat štěpné verše, nemusíte být ani vytížený manažer, který si v rychlosti zapisuje schůzky. Stačí, aby na vás každý den čekalo více povinností a vsaďte se, že si na vše nevzpomenete.

Fotografie diktafónu Sony

Kdo si to má všechno pamatovat? Sony ICD-70 IC!

Co s vaší děravou pamětí? Pořiďte si malou nenápadnou krabičku, která tak akorát zapadne do kapsy vaší košile nebo saka. Sony ICD-70 IC je totiž diktafón, na který si můžete nahrávat všechny vaše povinnosti a schůzky, které vám čekají a které jste si domluvili a nemáte čas si je poznačit na papír nebo do diáře, a vaše uši nejsou schopny pojmout tolik informací najednou.

Sony ICD-70 IC - cizí problémy na váš diktafón

Tento diktafón slouží pro záznam zvuku, který se opravdu omezí jenom na kratší sdělení, rozhodně není vhodný na několikahodinové rozhovory či nahrávání přednášek nebo porad. Poslouží vám opravdu jako pohotový diář, který vás nebude obtěžovat svými rozměry, a který můžete mít opravdu vždy při ruce.

Sony ICD-70 IC - pár pamětí navíc

Diktafón Sony ICD-70 IC má pouze dvě paměti. Na jednu se vejde šestnáct minut (takové kratičké interview) a na druhou polovina tohoto času.

Pro větší komfort se zaznamenává i doba, ve které bylo nahrávání provedeno. Vychytávkou Sony ICD-70 IC je především to, že diktafón je schopný ořezat všechny pauzy a vycpávkové zvuky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Mylène Farmer – Francouzka, která se ráda svléká
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies