Sofia Vergara - kráska z Kolumbie

Sofia Margarita Vergara, nádherná ženská z Kolumbie. Zrovna teď je v tom nejlepším věku. Asi stejně jako všechny ostatní krásky z Kolumbie na začátku své kariéry stála před objektivem. Na pláži ji objevil módní fotograf.

Fotografie nahého ženského těla

Je tak krásná, že netrvalo dlouho a stala se uznávanou modelkou. Později v sobě odhalila herecké ambice a přesunula se do kolumbijské televize. Kvůli modelingu se vykašlala i na školu, stejně jako řada dalších krásek, které pohltil objektiv fotografů.

hispanicallyspeakingnews.com

Z televize to neměla daleko k natáčení filmů. Sofie jich pár zkusila, ale nebylo to ono. Setkala se s kritikou a filmy na čas pustila k vodě. V té době se jí otevřel svět seriálů. Tady sklidila nejvězší úspěch a dneska jí můžete sledovat v roli Glorie v oblíbeném seriálu Taková moderní rodinka.

Co vám Sofia může nabídnou I přesto, že svého syna porodila už ve dvaceti letech, vezme vám svými dokonalými křivkami dech. Zdobila svými vnadami stránky několika pánských časopisů a ani dnes jí sex apeal rozhodně nechybí. Dokonce sama přiznala, že své kariéře vděčí za výplň své podprsenky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Gadgety do třetice všeho originálního
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies