Sníh je za dveřmi – máte frézu?

Meteorologové už nás začínají strašit pěknou sněhovou nadílkou. Jste na to připraveni? Chystáte do pohotovosti lopaty  či hrabla na sníh? To zase bude dřina a budou bolet záda. Co lopatu vymněnit za sněhovou frézu? Pak se budete moci věnovat i jiným věcem.

Fotografie zachycují dřevěný dům v zimě

 

odklízení sněhuFréza je dobrý pomocník

Jen si to představte, ráno vylezete z postele, kouknete z okna a je to tam. Půlmetrová sněhová nadílka, kterou je třeba odklidit, aby se vůbec dalo vyjet autem z garáže a otevřít branku. Máte dvě možnosti, buď si dopřejete kvalitní ranní tělocvik s lopatou v ruce. Než sníh odhážete zabere to pěknou chvilku, možná by bylo lepší druhý den si trochu přivstat. Ale je tady i druhá možnost. Můžete si pořídit sněhovou frézu a se sněhem rychle a bez větší námahy zatočit.

Vyberte si frézu na míru

Sněžnou frézu si můžete vybrat přesně podle potřeb a podmínek, ve kterých ji budete uplatňovat. Bydlíte v místě, kde sněhová pokrývka nedosahuje ani po kolena Pak vám jistě bude stačit sněhová fréza, která se řadí do kategorie hobby frézy na sníh. Frézy této kategoie se hodí do nenáročného terénu. Úplně bohatě budou stačit k odklízení sněhu kolem rodinného domku a na zahradě. Sněhové frézy s kolovým podvozkem nejsou ani moc finančně náročné, jde vlastně o nejlevnější frézy. Hravě odklidí sněhovou pokrývku dosahující výšky do 20 cm.fréza na sníh

Malá sněžná fréza si poradí se sněhovou nadílkou, která dosahuje do výšky až 50 cm. Takové frézy už nejezdí po kolečkách, ale jsou vybaveny pásovým podvozkem. S pásovým podvozkem hravě zvládnete i  náročnější terén. Malé sněhové frézy slouží i k profesionálnímu užití, nejen k odklízení sněhu kolem domu.

Pokud bydlíte na horách a výška sněhové pokrývky se u vás pohybuje i okolo 70 cm, tady už malá fréza stačit nebude. Vyberte si nějaký model z kategorie středních sněhových fréz. Odklízení pak půjde jako po másle. Tyto frézy mají podstatně vyšší kapacitu odhozu sněhu za hodiny. Pásový podvozek perfektně přilne k povrchu, takže odklízení sněhu je v tomto případě opravdovou radostí.

Pro pány ekology

Jste ochráncem životního prostředí Pak se vám budou zamlouvat hybridní sněhové frézy, které patří do kategorie středních sněhových fréz. Jsou k životnímu prostředí stejně šetrné jako hybridní automobily. Za výjmečně nízkou spotřebou paliva se schovává hybridní pohon IMA. Samozřejmostí je také nízká hlučnost a lehká konstrukce frézy.

Máte vybráno Pokud ano, přejeme štědrou sněhovou nadílku.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies