Snažíte se o miminko? Vsaďte na tyto polohy

Jestli jste se s partnerkou rozhodli, že si pořídíte miminko, především byste se neměli příliš stresovat. Hlavně se nesnažte ze sexu udělat povinnost. Také to není žádný závod, nemusíte zvítězit hned napoprvé. Hlavně se uvolněte a užívejte si sebe navzájem. Zábava začíná, vždyť konečně se nemusíte trápit s “ochranou”.

Snažíte se o miminko? Vsaďte na tyto polohy

 

Dohodli jste se na tom, že se začnete snažit o dítě? Pamatujte si, že partneři by se na této zásadní otázce měli oba shodnout. Ale jak víme, někdy je plánování úplně zbytečné, protože se stává, že k otěhotnění dochází i u párů, které se snaží mít vše pod kontrolou.

 

Jestli si přejete miminko co nejdříve, můžete tento proces urychlit několika věcmi. Neměli byste se však na ně spoléhat na 100 %. Přeci jen jde spíše o to, jak u vás zafunguje sama příroda. Polohy nebo některé babské rady však mohou v některých případech pomoci. Tak se na ně pojďme podívat.

 

Babské rady, které mohou uspíšit proces otěhotnění

 

  • Ačkoli si možná myslíte, že horká lázeň vám pomůže s uvolněním a navozením příjemné atmosféry, není to příliš ideální předehra. V případě mužů to neprospívá tvorbě spermií a u žen by mohlo přehřátí těla způsobit určité poruchy ovulace.
  • Určitě byste se měli vyhnout lubrikantům nebo je alespoň omezte na minimum, abyste negativně neovlivnily pohyb spermií.
  • Prý může pomoci i to, že po styku zůstane žena minimálně 20 minut ležet s vypodloženým zadečkem nebo s nohami nahoře, jako by dělala svíčku. Samozřejmě by to asi partnerka dlouho nevydržela, tak si nohy může opřít o skříň či o zeď.
  • Pokud bude mít vaše partnerka orgasmus, tím lépe. Díky stahům dělohy a pochvy jsou totiž spermie vtahovány dovnitř směrem k vajíčku.

 

Pár tipů na ideální polohy při snaze o dítě

 

  • Tou nejvhodnější polohou pro otěhotnění je zaručeně stará ověřená klasika - misionářská poloha. Jelikož však tato poloha nenabízí příliš hlubokou penetraci, bývá často volena páry, které by spíše chtěli holčičku. To záleží ovšem na tom, zda takovým pověrám věříte.
  • Jestli chcete holčičku, můžete vyzkoušet i polohu, ve které je žena nahoře. Také se doporučuje pozice “lžíce”, v níž ležíte na boku a žena je otočená zády k vám.
  • V případě, že byste chtěli chlapečka, můžete vyzkoušet polohu zezadu neboli na pejska. Také je vhodná misionářská poloha, ovšem žena musí mít nohy na vašich ramenou, abyste do ní mohl proniknout hlouběji.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

První sexy fotky Vanessy Hudgens!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies