Slovenská kráska Andrea Verešová

Vyhledávaná modelka, moderátorka a také právnička, navíc dvojnásobná maminka se sexy křivkami, které by ji mohla závidět nejedna modelka. Taková je Andrea Verešová. Přečtěte si více o této celebritě. Samozřejmostí je také bohatá fotogalerie.

Slovenská modelka Andrea Verešová na své propagační fotografii

Andrea Verešová -začátky úspěšné kariéry

Andrea Verešová se narodila 28. června 1980 v Žilině. Její matka je právnička, otec vyučuje na univerzitě. Má mladší sestru Alexandru.

V 15-ti letech vyhrála Andrea soutěž krásy Miss Žilina a také Miss středních škol. Díky vítězství v soutěži Elite Model Look prorazila v 16-ti letech ve světě modelingu. V 17-ti letech odjela studovat do Paříže francouzské lyceum, hovoří plynně několika jazyky.

Poprvé se Andrea dostala do širokého podvědomí lidí titulem Miss Slovensko 1999. Po vítězství v soutěži krásy se přestěhovala do Prahy, kde vystudovala Právnickou fakultu. V současné době je Andrea matkou na plný úvazek. Díky svým sexy křivkám ovšem můžeme Andreu i po dvou dětech vídat coby modelku a občasnou moderátorku.

Kromě modelingu a moderování natáčí Andrea také reklamy, objevila se například v reklamě pro značku Wella, Nutella, Bounty a Nivea.

Shlédnout jsme mohli tuto sexy slovenskou krásku i v komedii Princ a já nebo Panic je nanic.

Andrea Verešová nahá

Jak je vidět, vztah Andrei k nahotě je celkem pozitivní. Andrea například šokovala sexy fotkami v erotických pózách ve vaně. V současné době se Andrea ovšem snaží bojovat spíše proti propagaci svých erotických fotek, které ji částečně pomohly k popularitě.

Dokonce zvažuje podat žalobu na jednoho fotografa, který bez jejího souhlasu uveřejnil Andreiny sexy fotky na internetu. Do budoucna zvažuje založení institutu na ochranu celebrit, které jsou neustále pod tlakem bulvárních médií.

Moje prsa? Jsou pravá!

Velkou pozornost v současné době vzbuzují modelčina prsa. Často slýchává otázku, zda-li si své vnady nenechala plasticky zvětšit. S úsměvem však vždy odpoví, že její prsa jsou pravá.

Andrea Verešová a její muži - Jaromír Jágr a Daniel Volopich

Slovenská modelka a Miss se proslavila vztahem s českým hokejovým útočníkem Jaromírem Jágrem, se kterým žila 6 let. Poté se z veřejnosti neznámých důvodů rozešli. 10. března 2007  si Andrea na zámku Kynžvart u Mariánských Lázní vzala plzeňského právníka Daniela Volopicha, se kterým má již 2 děti - dceru Vanesku a syna Daniela.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Tony Hawk – machr na skejtu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies