Slavné češky a jejich erotické fotky v časopise Playboy

V minulosti jste na obálce tohoto populárního časopisu mohli vidět řadu českých celebrit. Veronika Fasterová, Kateřina Kristelová, Gábina Partyšová, Agáta Hanychová a další. Velkou fotogalerii sexy "playboy" krásek můžete shlédnout právě dnes.

Modelka Agáta Hanychová při pózování na stromě

Erotické fotky Kateřiny Kristelové

Svůdná moderátorka Kateřina Kristelová nafotila ve Venezuele sérii odvážných snímků. Fotila tu totiž do červencového čísla Playboye, kde se objevila na titulní straně. Její fotky se objeví i v kalendáři na příští rok. Focení prý jednu z našich nejvíce sexy moderátorek velmi bavilo.

Sexy Veronika Fasterová

Veroniku Fasterovou většina z nás zná především z reality show Vyvolení. Ještě předtím se však tato "barbie" ukázala úplně nahá. Kromě lehčích erotických fotek, se pustila i do těch opravdu odvážných.

Nikol Štíbrová pro Playboy

Herečka Nikol Štíbrová, kterou známe ze seriálu Pojišťovna štěstí, vypadá jako nevinný andílek. Jen jí chybí svatozář. Ale i ona se nechala nafotit do pánského časopisu Playboy. I když tvrdí, že se hrozně styděla. Možná jí k tomu dopomohl obrovský balík peněz, který za kolekci snímků od magazínu Playboy dostala.

Rebelka Agáta Hanychová

Agáta Hanychová se rozhodně nestydí, často a ráda se ukazuje, jen aby o ní bylo slyšet. "Česká Paris Hilton", jak se jí u nás začalo říkat, pózovala pro časopis Playboy. Sexy modelku s dlouhýma nohama a neustále vyšpulenými rtíky nafotil Vladimír Štross. Polonahou modelku můžeme pozorovat například na kapotě auta nebo mezi barely.

Gábina Partyšová se svlékla

Když se Gábina Partyšová konečně odhodlala a svlékla se, hlásala, že se fotí proto, aby měla jednou co ukázat vnoučatům. Aby si prý dokázala představit, že jejich stará vrásčitá babička byla kdysi taky mladá a hezká. Objevila se na titulní straně magazínu Playboy v červenci 2006. Její kolekce snímků vznikala na romantické farmě v Podkrkonoší.

Další zajímavé informace o sexy celebritách:

Helen Swedin - sexy manželka Luise Figa

Carmen Electra versus Pamela Anderson

Nejvíce sexy češky – top 10

Kelly Clarkson – nadějná hvězda Ameriky

Velmi vnadná Andrea Vránová - Kloboučková...

Eva Aichmajerová (nejen) nahá

Lucie Borhyová a její ňadra

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Vnadná Berenika Saudková

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Krásná ošklivka Katka

Veronika Vařeková - prostě dokonalá...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Vyhoď ten křáp a pořiď si pořádný notebook!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies