Škola flirtu – 1.díl

Slovo flirt pochází z anglického to flirt. Má ale původ ve starofrancouzkém Conter fleurette, což je vlastně výraz pro naše známé Má mě rád…? Pojďte si s námi flirt osvěžit.

pár

Svět – flirtuje se vždy a všude

V zásadě to není nic nového. Mezi muži a ženami to jiskřilo odjakživa a nezávazné konverzace se slibným podtextem se vedly snad již v pravěku. V průběhu času se mění jen prostředí, ve kterém k navazování kontaktů dochází a prostředky, jimiž míříme k cíli.

 

Flirt je jednoduchá technika, která vám úžasným způsobem zvedá sebevědomí. Každá žena i každý muž, ať mladí, staří, nezadaní či zadaní, rádi flirtují, protože - jak dobře víme - flirt k ničemu nezavazuje. Flirt je zábava. Avšak i zábava může přerůst v něco vážnějšího a může vám pomoci seznámit se se sympatickým mladým mužem či ženou. Kde a kdy? Kdekoliv a kdykoliv.

Rady – jak na flirt s muži?

Každá žena ví, kde je její silná zbraň, ale nejlepší flirtovaní technika pro ženu je určitě pohled. Jakmile zaregistrujete, že se váš „potencionální cíl“ dívá vaším směrem, podívejte se mu zpříma do očí. Jakmile však postřehne váš pohled a začne se i on dívat na vás, musíte dráhu svých očí nepatrně změnit. Tím nabude dojmu, že se vlastně on dívá na vás a ne vy na něj. Pak už jen stačí do ´´hry´´ zapojit ruce. Jemně si nakadeřte vlasy, upravte si řetízek na krku a podobně. Celou tuhle techniku zakončíte opětovným pohledem do jeho očí a pak už je to jen na vás, jestli budete pokračovat, nebo hrou očí vše skončí.

Online flirt – není nic jednoduššího

Dnešní doba se přímo nabízí pro flirtování po síti. Nabízíme několik rad, jak na to.

  • Využijte online zdrojů
  • Využijte času na přípravu
  • Nekomunikujte neustále
  • Emotikony užívejte šetrně
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

I věda může být populární
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies