Skandální Kate Moss

Anglická modelka Kate Moss se dostala do podvědomí nejen díky své kráse, ale bohužel také kvůli skandálům s kokainem. Přesto je stále považována za jednu z nejlepších supermodelek současnosti.

Modelka Kate Moss při reklamním focení ve spodním prádle

Modelingová dráha Kate Moss

Kate Moss si všimla módní agentka na pláži na Bahamách. Tehdy jí bylo čtrnáct let. Zaujala svou dětskou nevinností. Okamžitě se začala objevovat na obálkách nejprestižnějších módních časopisů. Fotografové i módní návrháři se o Kate Moss prali. Kate se stala tváří několika kosmetických i módních značek. Několikrát byla zvolena nejlépe oblékanou ženou planety. Svým stylem dodnes ovlivňuje miliony žen na celém světě. Zpopularizovala například džínové kraťasy (šortky), baleríny, úzké elastické džíny, vestičky, šálu s leopardím vzorem od Louise Wittona a zvířecí vzory vůbec.

Kate a její osobní život

Kate Moss, pravým jménem Katherine Ann Moss, se narodila 16. ledna 1974 v Anglii. Má mladšího bratra Nicka. Rodiče se rozvedli, když bylo Kate 13 let. Ve svých 28 letech porodila dceru Lily Grace Moss. Tři roky chodila s americkým hercem Johnny Deppem, mnohem více ji ale poznamenal vztah se zpěvákem Petem Dohertym, který byl závislý na drogách a Kate ochotně šňupala s ním. Nyní je údajně ze závislosti vyléčená a randí s kytaristou rockové kapely The Kils Jamie Hincem. Jak se zdá, pro rockery má Kate prostě slabost. 

Kate Moss nahá? Proč ne

Kate se nebojí nahoty - několikrát se nechala zvěčnit v rouše Evině. Nebála se ani prozradit více ze svého soukromí a v roce 1995 vydala svůj vlastní životopis. Nahou Kate Moss si můžete prohlédnout ve fotogalerii v tomto článku.

Kate Moss jako módní návrhářka a parfém Kate Moss

Kate si je dobře vědoma toho, že jí modeling nebude živit věčně. V roce 2007 se proto vrhla na navrhování vlastní kolekce oblečení a doplňků a v témže roce navrhla také vlastní parfém s názvem Kate Moss. Novou kolekci oblečení, kterou představila veřejnosti v Londýně, fanoušci skoupili za pouhých patnáct minut! 

Další modelky z rubriky Sexy celebrity

Alessandra Ambrosio

Sexy Miss - Hana Svobodová

Sexbomba Dominika Kadlčková

Nová Česká Miss 2008 - Eliška Bučková

Karolína Kurková - nejvíce sexy žena naší planety?!

Česká Miss Lucie Hadašová nemá ráda chlupaté chlapy

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Vyberte si hudbu, která stojí za řeč
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies