Simona Krainová a kalendář Agent 007

Simona Krainová na vrcholu své kariéry. Nejen modeling dělá ze Simony hvězdu. Salón Visage Factory v Praze. Agent 007 - název pro prestižní kalendář Simony Krainové ve stylu bondovek. Moderování reality show Hledá se supermodelka.

simona krainova

Počátky Simony Krainové v modelingu

Snem Simony Krainové bylo dostat se z Havířova do velkoměsta a prorazit ve světě módy. A podařilo se! V roce 1990 odjela do Paříže (po vítězství v konkurzu prestižní agentury Madison Models). V Paříži v té době působily české krásky tak trochu exoticky, což bylo výhodou. Velkou oporou v začátcích byla Simoně další hvězda showbyznysu a modelingu - Eva Herzigová.

Simona Krainová si užívá

Simona miluje jídlo a na českou kuchyni nedá dopustit. Díky rychlému spalování se nemusí moc hlídat a ráda si dopřeje své oblíbené typicky české pochoutky. Když přecejen cítí nějaké to kilo navíc, přejde na saláty a mořské pochoutky, hlavně ryby. Také přiznává, že jí v budoucnu (až pověsí modeling na hřebík) nebude pár kil navíc vůbec vadit. Simona Krainová je gurmán a říká, že bez jídla by si život vůbec neužila.

Simona Krainová a Visage Factory

Simona Krainová má vlastní salón krásy - tým image makerů, kadeřníků, vizážistů (v čele Zdeněk Fencl). Salón s příznačným názvem Visage Factory je výjimečný tím, že nabízí kvalitní služby na vysoké úrovni se zastoupením vlasové kosmetiky Paul Mitchell a exkluzivními přípravky, které jsou v ČR těžko k sehnání. Salón může navštívit opravdu každý a ceny jsou obdobné jako v jiných pražských salónech (během procedur si můžete dopřát i sklenku šampaňského). Během autotréninku vás naučí základní líčení i úpravu vlasů, s oblékáním poradí kamarádka Simony, Džamila Nováková.

Agent 007 - nový kalendář Simony

Simoně opět nevyšel plán „seknout” s modelingem a věnovat se něčemu jinému než jsou přehlídková mola. Jistě jste slyšeli o nové bondovce Casino Royal, která se s úspěchem promítá v kinech. Právě agent 007 byl inspirací k nafocení prestižního kalendáře.
Kalendář stylizovaný do filmů agenta Jamesa Bonda byl nafocen letos v létě v Turecku. Ačkoli je Simoně již 33 let, jako sexy bond girl nemá chybu a její uhrančivý pohled vás dostane.
Kalendář s názvem Agent 007 byl vytvořen za účasti studia Visage Factory, lidí jako je přední vizážista Zdeněk Fencl, Džamila Nováková, sestra Simony Krainové Cornelie a také Davida Komínka, díky kterému Simoně plavky dokonale padly.

Reality show Hledá se supermodelka moderuje Simona

Simona se dobře cítí nejen před objektivy fotografů. S moderováním pořadů v televizi má Simona zkušenost, je komunikativní a zkušená v oblasti módy, ale nyní dostala skvělou nabídku slovenské televize JOJ. Od začátku roku 2007 (počátek je plánován na leden) by se Simona Krainová měla stát tváří nové reality show Hledá se supermodelka.
Soutěž spočívá v hledání modelky mezi Slovenkami. Vítězka získá možnost nafotit titulní stránku pro prestižní módní časopis, jehož výtisky kolují po celém světě.

Simona Krainová - něco ze soukromí

Nabídky z nejrůznějších oblastí dávají Simoně jasně najevo, že teď není pravý čas skončit. Kariéra je právě na vrcholu, k tomu prožívá spokojený vztah se svým snoubencem, tureckým podnikatelem Alpem. A do čeho Simona kromě vztahu a vlastních snů investuje? Miluje utrácení za kabelky, ale v době zařizování svého bytu jde většina financí do vybavení. Její vkus si můžete ověřit právě ve zmiňovaném salónu Visage Factory, na kterém má v zařizování značný podíl.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Lily Allen – rebelka, která si sáhla na dno
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies