Silvestr na horách 2006/2007 a silvestrovské pobyty

Pospěšte si s výběrem silvestrovského pobytu! Oslavy konce roku jsou vítanou příležitostí, jak udělat pořádný večírek nebo spíše sled několika večírků za sebou. A proč to nespojit zároveň s výpravou do našich a nejen našich hor?

Fotografie zachycující prskavku

Silvestr na horách 2006/2007 - do nového roku spolu

 

Ne, že by se Silvestry na horských chatách a v různých hospůdkách umístěných v zasněžené krajině neprovozovaly už předtím, ale největší boom nastal při vítání nového tisíciletí, které bylo marketingově důmyslně rozděleno do dvou let. Oslava roku 2000 (nanečisto, ale prvního s dvojkou na začátku) a poté opravdu už 21. století vyhnala do různých destinací spousty lidí. Kde strávíte Silvestr 2006/2007?

Silvestrovské pobyty 2006/2007 - na podzim už je pozdě

Pokud tedy chcete vyrazit na silvestrovské oslavy 2006/2007 do hor, musíte o tom uvažovat už pod žhavým letním sluncem. A to opravdu není přitažené za vlasy. V obzvlášť atraktivních lokalitách (což takové Jeseníky nebo Orlické hory jistě jsou) je totiž na konci září většinou obsazeno, jedinou naději skýtá ta varianta, že by někdo zablokovaný pobyt zrušil, anebo že by se nějaký vlastník chaty ještě na poslední chvíli rozhodl ji pronajmout.

Ve společnosti i v soukromí - Silvestr na horách 2006/2007

Existuje spousta variant, jak prožít silvestrovský večer. Silvestrovské pobyty 2006/2007 na horách jsou nejoblíbenější variantou. Ty nejtradičnější je rezervování místa v restauraci nebo hospůdce (kde najdete svůj oblíbený stolní fotbal), kde je připravený program. Tato varianta je vhodná pro ty, kteří se rádi baví i ve společnosti cizích lidí. Jestliže však máte raději oslavu v partě lidí, není od věci zajištění chaty. Tu si můžete pronajmout třeba i na týdenní pobyt, ovšem i v tomto případě si pospěšte.

Silvestrovské pobyty 2006/2007 - pronájem chaty se vyplatí

I když ceny těchto pronájmů mohou vypadat na první pohled přemrštěně, při rozpočítání na šest sedm lidí už tyto částky nejsou tak přehnané. Dokonce vás takto celý Silvestr na horách a silvestrovský pobyt 2006/2007 přijde daleko levněji a peníze můžete investovat do jídla, pití (třeba i s lidskou tváří) a zábavné pyrotechniky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Top 10 nejšílenějších sportů na světě
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies