Signály, díky kterým poznáte, že má o vás zájem

Při svádění je důležité umět rozpoznat, zda se ženě líbíte či ne. Naučte se řeči těla a vnímejte, jak se k vám žena zachová. Jen málo žen umí rovnou otevřeně říct: “Ty se mi líbíš”. Většinou vysílají signály a doufají, že je rozluštíte.

svádění, flirt

 

Líčení

 

Pokud jste ji oslovil, krátce jste spolu promluvili a ona si najednou odskočí na toaletu, nevěšte hlavu. Nemusí to znamenat nic špatného. Všimněte si ale, jestli se na ní něco nezměnilo. Jestli se z toalety vrátí více nalíčená, je to proto, že se vám chce líbit. Má čerstvě namalované rty? Většina žen tím dává najevo, že od vás očekává polibek. Samozřejmě, že ne hned. Můžete jí ale složit poklonu. Určitě jí to potěší.

 

Komunikace

 

Vy byste měl mluvit více než ona, především se to očekává na začátku konverzace, pokud jste ji tedy oslovil jako první. Vy jste za ní přišel a něco chcete, tak se také musíte více snažit. Všímejte si, jakým způsobem vám odpovídá. Jestli řekne jen pár slov a na nic se vás nezeptá, možná o vás nemá zájem. Také to ale může znamenat, že je nervózní či stydlivější. Proto byste určitě měl chvíli vytrvat, pokud se ani potom více nerozmluví, klidně rozhovor ukončete a běžte zkusit štěstí za jinou.

 

Oční kontakt a úsměv

 

Jestli se vám často dívá do očí nebo si vás prohlíží, jasně projevuje zájem. Přidává k tomu i vřelý a nefalšovaný úsměv? Pak jste ji okouzlil.

 

Doteky

 

Během konverzace se jí občas můžete dotknout, třeba na jejím rameni. Pak sledujte její reakci, jestli se jí to nebude líbit, stáhne se nebo vám to řekne na rovinu. Ale ještě to nevzdávejte. Jste pro ni prostě cizí člověk, některým ženám není příjemné, když se jí po pár minutách hned dotýkáte. Nechte konverzaci plynout a později to můžete zkusit znovu, ale je lepší se připravit. Pokud má studené ruce, můžete jí nabídnout, že jí je zahřejete ve svých. Žena svůj zájem může dávat najevo i tím, že si bude hrát s vlasy, natočí se směrem k vám, napodobuje pohyby vašeho těla, letmo se vás dotýká nebo se k vám naklání, když spolu mluvíte.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Umění nebo perverze – kde je hranice?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies