Shrek třetí - máte se na co těšit

Za normálních podmínek by zelení manželé Shrekovi po odstranění Kmotřičky víly a jejího syna Krasoně, což bylo obsahem 2. dílu Shreka, žili šťastně až do smrti. Shrekovi však hrají v nejúspěšnějším animovaném filmu, takže na pohodu nemají nárok...
Úvodní plakát k filmu Shrek 3

Popis filmu Shrek třetí

Král Harold má na kahánku, je proto zřejmé, že musí vládu v království Za sedmero horami někomu předat. Ještě jasnější pak je, že nástupce trůnu se musí stát manžel jeho nejjasnější dcery Fiony.


Shrek se ovšem vyhlídkám na kralování brání tak intenzivně, že se rozhodně raději přemlouvat Fionina bratrance, teenagera Artuše, aby si on nasadil královskou korunu. Nejdřív ho však musí najít a udělat z něj chlapa.


Zatímco Shrek, Oslík a Kocour v botách se vydají na dobrodružnou expedici, Fiona má úplně jiné starosti. Absence mužského elementu v království se rozhodne zneužít již jednou odpálkovaný Krasoň, jenž se chce s pomocí záporných pohádkových postav zmocnit vlády na zemi Za sedmero horami násilím.


Fiona je ale především Zlobryně a až poté princezna, a proto se Krasoňovi a jeho zlé armádě postaví. Navíc není sama, protože v první linii s ní kromě královny Lilien kráčí i svůdné komando princezen, jakými jsou Sněhurka, Šípková Růženka či Popelka, které jsou odhodlány využít všechny své přednosti v boji…


Již teď je jisté, že ve Shrekovi třetím bude pořádně veselo, a to jsme tu ještě nezmínili draslíky, což jsou roztomilí potomci Oslíka a Dračice, a jedno překvapení, které Fiona přede všemi tají. Věřte, že se ve trojce Shreka máte na co těšit.

Shrek třetí ve zkratce

Délka filmu: 93 min.
Žánr: animovaná fantasy komedie
Režie: Chris Miller, Raman Hui
Hrají: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas, John Cleese, Justin Timberlake, Julie Andrews, Rupert Everett, Eric Idle, John Krasinski, Ian McShane, Conrad Vernon
Vyrobeno: USA 2007

Premiéra filmu Shrek třetí

14. června 2007

Terkel má problém - drsný animovaný příběh

Spiderman 3 - čeká jej výzva života

Norbit - Eddie Murphy v trojroli

The Simpsons Movie - Simpsonovi ve filmu

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Co si v kinech nenechte určitě ujít!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies