Seznamte se s tou pravou!

Celá řada partnerských vztahů vzniká na pracovišti. Ale pokud nepracujete v kolektivu, ve kterém se vyskytují svobodné ženy, stává se se seznámení se ženou oříškem. Kde potkáte tu pravou?

Zamilovaný pár ležící pod stromem

Jak sbalit holku a neztrapnit se

V době počítačů a internetu se už lidé neseznamují na tramvajových zastávkách. Naopak - v případě, že oslovíte sympatickou slečnu při čekání na dvaadvacítku, je dost pravděpodobné, že vás bude mít v tom lepším případě za otrapu, v horším za úchyla. Využijte proto raději moderních možností, jak se seznámit a nepotkat se při tom s pepřovým sprejem.

Sedící pár líže zmrzlinu

Online seznamky

Mnohem úspěšnější budete na online seznamkách, kde máte jistotu, že jsou ženy nezadané a o seznámení skutečně stojí. Na moderních online seznamkách navíc nestrávíte věky psaním milostných dopisů. 21. století přeje rychlému seznamování, a proto seznamky disponují funkcemi, pomocí kterých dáte ženě najevo svůj zájem, a když ona projeví také zájem, vyměníte si pár zpráv a domluvíte se ihned na schůzce. Je to snadné a jednoduché.

Vyberte si

Seriózní online seznamky mají zájem na tom, aby s jejich pomocí skutečně potkali a seznámili lidé, kteří se k sobě hodí a mezi kterými vznikne skutečný vztah. Proto při registraci vyplníte obsáhlý osobnostní test, na základě kterého vám seznamka sama navrhne potenciální vhodné partnerky. Záleží už jen na vás, zda je po zhlédnutí jejich profilu a fotek oslovíte nebo si sami navolíte kritéria, která by měla vaše budoucí drahá polovička splňovat.

Pár se slunečními brýlemi

Prezentujte se

Při registraci rozhodně nahrajte na seznamku vlastní fotku. A usmívejte se na ní. Profily bez fotky mají téměř nulovou šanci, že se jim podaří ženu oslovit, protože ženy si svého nápadníka rády předem prohlédnou. Vyhněte se proto raději momentkám z poslední party, na kterých tancujete na stole s lahví vodky v ruce, a vyberte fotku, na které působíte jako pozitivně naladěný sympaťák. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Adele – královna hitparád i prodeje
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies