Sežeňte si alibi na cokoli!

Pánové, máte problém, který potřebujete utajit před manželkou nebo přítelkyní? Nebo ještě hůř, byli jste nevěrní a vaše manželka to zjistila? To ještě pořád není konec. I z této situace se totiž můžete pohodlně „vyvlíknout“.

Kreslený obrázek zobrazující ženské tělo na pláži

Agentura, která vám zajistí alibi

Ano, je to tak. V Americe se rozjel nový trend, který zajišťuje mužům i ženám alibi téměř na cokoli. Podobné agentury mají tak obrovský ohlas, že už existují také u nás. Zkrátka a dobře řečeno, alibi si seženete ve velmi krátkém čase a prakticky na cokoli. Jediné, co budete muset obětovat, jsou své peníze.

 

Ceny podobných služeb se pohybují velmi různě. Od pár tisíc korun po několik desítek tisíc korun. Na druhou stranu jste v rukou naprostých profesionálů, kteří vám zaručí téměř stoprocentní úspěch.

Problém – jak ho řešit?

Agentura, která vám zajistí alibi, potřebuje na přezkoumání vašeho konkrétního případu trochu času. Pokud potřebujete situaci vyřešit urgentně, připlatíte si. Je však stále běžnější, že si muži a ženy objednávají alibi dlouho dopředu.

 

Například víte, že příští týden potřebujete odjet s milenkou na dovolenou. Jak to ovšem zatajit manželce? Žádný problém. Agentura vám totiž vystaví důkazní materiály, že jste byli například na služební cestě, s kamarády na rybách nebo cokoli jiného.

Co vše si můžete koupit?

Agentura vám zajistí veškeré potřebné doklady, například účtenky z pomyslné služební cesty, fotografie, upomínkové předměty, zkrátka, na co si jen vzpomenete. Svěříte se zkrátka do rukou odborníků, kteří jsou přes nejrůznější alibi kovaní.

 

Alibi je možné vystavit i několikrát za den. Pokud budete potřebovat, dá se vystavovat i soustavně, například pravidelně na úterý – například kurz cizího jazyka či podobně.

Ceny – kolik zaplatíte?

Záleží na druhu služby, kterou vám agentura zajišťující alibi poskytne. Běžně se však ceny pohybují okolo deseti tisíc korun, záleží na složitosti celého případu. Každopádně můžete být klidnější a víte, na koho se v podobných situacích obrátit.

Další zajímavé články z rubriky jak na to

Posilovna u vás doma? Žádný problém!

Jak bez problému zvládnout stres?

Jak zbohatnout snadno a rychle?

Jak si přivydělat při studiu?

Originální výmluvy - jak na to?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Madona Madridu – Penelope Cruz
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies