Sexy Zuzana Vejvodová

Představujeme Vám nadějnou herečku a zároveň neuvěřitelně sexy krásku, kterou můžeme pravidelně vídat na televizních obrazovkách. Přečtěte si o Zuzaně Vejvodové více informací a shlédněte bohatou fotogalerii sexy fotek.

Česká herečka Zuzana Vejvodová na své propagační fotografii

Ze života sexy Zuzany Vejvodové

Zuzana Vejvodová se narodila před 29-ti lety v Praze, přesněji 19.září 1980. Její matka pracuje jako radiologická laborantka ve zdravotnictví, otec se věnoval muzice. Má starší sestru Moniku, která se dala na umění. Zuzana je vnučkou legendárního českého skladatele a autora známé písně Škoda lásky - Jaromíra Vejvody. Tato sexy kráska vystudovala Státní konzervatoř v Praze.

Slavná nejen na divadelních prknech...

Poprvé stála Zuzana před kamerou v pouhých 10-ti letech, zahrála si hlavní roli v seriálu Území bílých králů. Během studií hostovala v Divadle na Vinohradech, kde si zahrála ve hře Škoda, že byla děvka. Také hostovala v Divadle na Fidlovačce, kde si zahrála ve hře Josefa Kajetána Tyla: Fidlovačka roku 1998. Toto divadlo se stalo po studiích její domovskou scénou (účinkovala v divadelních hrách: Hledá se muž. Zn. Bohatý!, Hostinec u kamenného stolu, Noc bláznů, Lucerna, Čaj u královny, Divotvorný hrnec, Mamzelle Nitoche, Jak se vám líbí a další).

Hostovala také v Divadle Brodway, kde ztvárnila hlavní roli Terezy v muzikálu Rebelové. Vystupuje na tradičních Letních shakespearovských slavnostech například v divadelních hrách Romeo a Julie, Othello, Večer tříkrálový a Komedii omylů.

Zuzana se objevila na televizních obrazovkách v pohádce O ztracené lásce, Zlatá princezna, Boháč a chudák, Pohádka o houslích a viole, Modrý Mauritius, Hledání Janáčka a v seriálech Četnické humoresky III., Nemocnice na kraji města III.- nové osudy a mnoha dalších.

Velkou diváckou popularitu ji ale i po takto bohaté filmografii přinesl seriál Hraběnky a role v nekonečném seriálu Ulice, kde hraje svobodnou matku, která motá všem mužům v sousedství hlavy. Jak je vidět, má Zuzana svou hvězdnou kariéru nastartovanou na plné obrátky.

Ze soukromí...

Pánové, pokud máte o Zuzanu zájem, tak máte smůlu. Tato sexy kráska je v současné době šťastně zamilovaná do svého hereckého kolegy, Pavla Nečase, který hrál v seriálu Ulice barmana Vráťu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Vyhoď ten křáp a pořiď si pořádný notebook!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies