Samuraj.cz

Sexy závodnice Olga Lounová

Kristýna Růžičková

Herečka, zpěvačka a současná partnerka Xindla X se ve svých 29 letech, nezkušená a zamilovaná dostává na sedadlo spolujezdce rallye - zase o stupínek výše než „dám-každému-sekretářka“ z Ošklivky Katky nebo naprostý propadák, tak jak říká kritika? A není to jedno? Na fotkách vypadá skvěle!

Bude mít nová černá „Landovic“ komedie TACHO úspěch? Pro hlavního hrdinu Alexe je závodění vším, po havárii se ale těžce zraní jeho spolujezdec a hledá proto náhradu. V tom se na scénu dostává Olga a její svůdný pohled, který Alexe naprosto poblázní... Přitom je Olga Lounová v soukromém životě hodná jako jehňátko - prožívá třetí vážný vztah a zarputile se staví proti modernímu pojetí okouzlit-užít-odkopnout. Vypadá to, že si aspoň ve filmovém životě chce vyzkoušet roli jedné z mnoha normálních slečen.

Jak se vlastně dala dohromady s Xindlem Ondrou? Všechno začalo nahráváním písničky Láska v housce - v rytmu lalalaj se do sebe páreček očividně zakoukal až se z nich vyklubal další z pěveckých VIP duet i v reálném životě.

Cudná Olga zatím neukázala více než zadeček, ale i tak její sexy fotky stojí za to!

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.