Sexy Vicemiss Zina Šťovíčková nahá!

Pokochejte se krásou sexy Ziny Šťovíčkové, která nafotila erotické fotky. Nejen fotky, ale i zajímavé informace o této krásce naleznete v dnešním článku.

Ze života Ziny Šťovíčkové...

Zina Šťovíčková se narodila 30. května 1990 v Novém Boru. V současné době studuje na Pedagogické fakultě Karlovy univerzity, obor francouzština a společenské vědy. Nejvíce jí baví hra na klavír, zpěv, literatura, aerobic a fitness.

Sexy Vicemiss 2009

Tato sexy kráska se stala v roce 2009 druhou Vicemiss v prestižní soutěži krásy - Česká Miss 2009. Nejen díky této soutěži, patří Zina mezi vyhledávané modelky. Pochlubit se může mírami 90 – 63 – 93, výškou 172 centimetrů, krásnýma modrozelenýma očima a smyslnými rty, které opěvuje nejeden muž. Vítězkou, a tedy i Českou Miss pro rok 2009, se stala kráska z Třeboně – Iveta Lutovská.

Pro zajímavost:

Letošní léto strávila tato sexy kráska pracovně v Athénách a Istanbulu.

Zina Šťovíčková nahá!

A je to tady! I tuto sexy krásku máme možnost vidět nahou… Kdy, kde? V lednovém čísle časopisu FHM. Sexy fotografie vznikaly pod taktovkou známého fotografa Jakuba Ludvíka, v pražském hotelu The Augustine.

Sexy fotografie nahé Ziny Šťovíčkové naleznete v naší fotogalerii!

Ze soukromí...

Pánové, pokud máte o tuto krásnou ženu zájem, máte smůlu… Zina je v současné době šťastně zamilovaná (jejím přítelem je Antonín Paseka), takže žádného jiného chlapa nehledá. Nedávno se spekulovalo o tom, že Zina randí se synem Mirka Topolánka, což se ale nakonec nepotvrdilo.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Driftováni aneb k cíli zásadně šejdrem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies