Sexy upírka Kristen Steward

Mladá a přirozeně krásná americká herečka vás dostane svým klidným uhrančivým pohledem. Je jí jednadvacet a přesto už stihla ozdobit mnoho titulních stran časopisů.

Fotografie ženy ležící v trávě

Vás chlapy nejspíše romanticky pojatá sága Twilight zajímat příliš nebude, ale Kristen alias Bella Swan za vaši pozornost jistě stojí. Bohužel se Kristen můžete pokochat pouze na fotkách, její upírský partner Robert Pattison by vás totiž jinak mohl zakousnout.

watikalemon.com

Dostat se do televize jí pomohl taťka, takže to měla lehčí, než jiné herecké talenty. Tatínek je totiž producent. Začala jako každý mladý talent v reklamách. Debutovala ve filmu Životní jistoty v roce 2011 a pak už přicházela jedna herecká příležitost za druhou. Role v upířím filmu ji dostala až nahoru.

Co ještě dodat, snad jen to, že Kristen Steward je slečna herečka a ne žádná potrhlá rebelka, kterých se mezi herečkami v jejím věku najde fakt hodně.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Christina Aguilera ft. Cher aneb Hříšný tanec 3
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies