Sexy Tereza Kerndlová

Tato kráska se sexy postavou a nádherným hlasem je dcerou slavného zpěváka Láďi Kerndla. Svou cestu ke slávě si ovšem musela probojovat sama, bez jeho pomoci. Přečtěte si více o Tereze Kerndlové.

Tereza Kerndlová

Ze života Terezy Kerndlové

Tereza Kerrndlová se narodila 6.října 1986 v Brně. Je dcerou slavného zpěváka Láďi Kerndla (přezdívaného český Frank Sinatra), se kterým cestovala na lodích po celé Evropě. Od 8 let Tereza začala veřejně vystupovat se svým otcem a jeho orchestrem Jazz Friends. Vystupovala také s orchestrem Gustava Broma, orchestrem Felixe Slováčka a také několika dalšími Big bandy. Umí hrát na flétnu a klavír. 3 roky působila ve sboru Ivy Bittové.

Nadaná stepařka a dabérka

Tereza má nejen krásný hlas, ale také nadání pro step. 5 let závodně stepovala s týmovém stepu v Top Dance studio Blansko, pod vedením Romana Matala. Tato sexy kráska je 6-ti násobná mistryně České republiky (dále MS 4. a 6. místo, ME 1.místo).

Tereza více než 5 let působila jako dabérka v Brněnském studiu Drak. Nadabovala více než 200 seriálů a filmů.

Tereza Kerndlová v dívčí skupině Black Milk

Od roku 2001 byla Tereza členkou dívčí skupiny Black Milk, kterou tvořila společně s Helenou Zeťovou a Terezou Černochovou. Jejich první album se jmenovalo Modrej dým.Trio získalo v roce 2002 Českého Slavíka za objev roku a cenu Akademie, následující rok děvčata natočila své druhé CD s názvem Sedmkrát. Obě alba se stala zlatá a platinová.

Sólová dráha Terezy Kerndlové

V roce 2005 se Tereza dala na sólovou dráhu. V roce 2006 vydala své první sólové album s názvem Orchidej. V roce 2007 vydala album Have Some Fun. Téhož roku byla nominována na Eurosong, aby reprezentovala Českou republiku v soutěži Eurovision Song Contest. Zde se dostala pouze do druhého semifinále Eurovize.

V roce 2008 se stala Tereza díky songu od Gorgona Pogota (z jejího alba Have Some Fun) vítězkou Eurosongu.

Téhož roku vydala v pořadí již třetí CD s názvem Retro. Singl Anděl se stal nejoblíbenějším hitem celého alba. V roce 2009 Tereza vydala další CD, v pořadí již čtvrté. Hudebně-taneční CD nese název 50 minut pro Tebe.

Nahá Tereza Kerndlová?

Po vzoru mnoha slavných českých kolegyň, nafotila také Tereza Kerndlová sérii lehce erotických (dle jejích slov „uměleckých") fotografií. Nahou Terezu na fotografiích bohužel neuvidíme, pokochat se můžeme její krásou ve velmi sexy pózách.

Ze soukromí této sexy kráska

Tereza Kerndlová je již několik let šťastná po boku svého přítele - René Mayera. René je zároveň Tereziným manažerem a skladatelem písní.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Rock, punk a metal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies