Sexy Tatiana Pauhofová

Tatiana Pauhofová je oblíbenou herečkou, moderátorkou a dabérkou, kterou znají čeští i slovenští diváci. Naposledy se objevila ve filmu Román pro muže, který bude mít premiéru letos v září. Přečtěte si o této sexy rodačce z Bratislavy více informací a pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii.

Tatiana Pauhofová

Ze života Tatiany Pauhofové

Táňa Pauhofová se narodila 13. srpna 1983 v Bratislavě. Absolvovala gymnázium. V šestnácti letech odjela na rok do zahraničí, aby se naučila dobře angličtinu. Ocitla se na farmě v malém městečku ve Wisconsinu. Od roku 2001 studovala herectví na VŠMU v Bratislavě. V současné době se věnuje divadlu, rozhlasu a také dabingu. Mezi její záliby patří karate (9 let se jej učila), snowboarding, čtení, vaření a řízení svého automobilu.

Počátky úspěšné kariéry herečky

Tato sexy kráska začala svou hvězdnou kariéru již v osmi letech. V osmi letech se zúčastnila konkurzu do dětského rozhlasového souboru a uspěla. Účinkovala v televizi v seriálu Skřítek a diváci jí jako desetileté udělili titul dětské hvězdy.

V roce 2002 si zahrála ve filmu Kruté radosti Juraje Nvoty (získala za něho ocenění IGRIC) a v roce 2003 princeznu v pohádce Čert ví proč. V roce 2006 dostala divadelní cenu Doska za Manon Lescaut. Na začátku roku 2007 byla Evropskou organizací pro propagaci a export filmů Eropean Film Promotion společně s dalšími 24 nadějnými a mladými evropskými talenty z herecké branže zařazena do seznamu Shooting Stars 2007.

Objevila se ve štědrovečerní pohádce pohádce Láska rohatá, v milostném dramatu z lágrů padesátých let Kousek nebe či v televizní dramatické sérii Soukromé pasti. Následovaly role ve filmech Kruté radosti, Pokrevní bratři, Indián a sestřička, 3 sezóny v pekle, BrainStorm a mnoha dalších.

Je členkou Slovenského národního divadla. Naposledy se objevila v komedii Román pro muže podle románu Michala Viewegha, který bude mít premiéru letos v září. V Románu pro muže zasáhne do osudu tří sourozenců, ztělesněných Miroslavem Donutilem, Vandou Hybnerovou a Miroslavem Vladykou.

Tatianino dobročinné srdce

Tatiana Pauhofová se kromě herectví věnuje také dobročinným účelům. Naposledy podpořila projekt Majáček, jehož cílem je vybavit výtvarnou dílnu pro mentálně postižené děti.

Ze soukromí této sexy krásky

Pánové, pokud máte o Tatianu zájem, máte smůlu. Jejím současným partnerem je o šest let starší kolega z divadla Tomáš Maštalír, kterého můžeme znát ze slovenské verze Ordinace v růžové zahradě.

Michaela Salačová - sexy DJka

Sexy Ivana Macháčková - Gottová

Sexy Markéta Jakšlová alias Verona

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Co si v kinech nenechte určitě ujít!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies