Sexy přítelkyně fotbalistů

V dnešním článku vám představíme a hlavně ukážeme další sexy přítelkyně fotbalistů. Koho má doma Brazilec Ronaldo nebo Theo Walcott? Sexy fotky modelek najdete v tomto článku.

Fotgrafie modelky Oksany Andersson při telefonování

Melanie Slade – mladá a sexy

Melanie Slade je mladá anglická modelka, která svou kariéru odstartovala jen díky vztahu s talentovanou hvězdou Arsenalu Theo Walcottem. Samotný fotbalista tvrdí, že jejich vztah je nesmírně silný. Nicméně studentce Melanii se najednou otevřel velký svět a hodlá toho maximálně využít. Inkasuje tučné honoráře za focení do módních časopisů. Jak je u modelek zvykem, občas se objeví na večírku a předvádí se před fotografy, aby nevypadla z kurzu.

Ronaldo a Racia Oliveira

Racia Oliveira je brazilská TOP modelka, přítelkyně bývalého nejlepšího fotbalisty světa, Ronalda. Tato sexy černovláska je i při svých 23 letech velmi zkušenou modelkou. Od svých 15-ti let, kdy v Brazilii vyhrála soutěž Elite Model Look, cestuje po světě a propaguje např. značky Dior, Calvin Klein nebo Valentino. Objevuje se také na titulních stránkách magazínů Elle nebo Cosmopolitan. Racia Oliveira vzbuzuje u mužů velký ohlas všude, kam přijede. Ronaldo však nemá důvod na modelku žárlit, ta tvrdí, že jejich vztah jen tak něco nepokazí.

Oksana Andersson je tanečnice a modelka

Oksana Andersson je přítelkyně fotbalisty Christiana Wilhelmssona. I Když je tato modelka původně z Ruska, za svůj domov považuje Švédsko. Kromě modelingu se věnuje i tanci, který velmi pozitivně působí na její skvělou postavu. Této sexy dračici se nabídky jen hrnou, fotí zejména do pánských magazínů. Nejčastěji ji můžete najít v Maximu, Nuts nebo FHM. Kromě toho rozjela hudební kariéru v taneční formaci Sunblock, jejich album se prodává i u nás.

Další modelky z rubriky Sexy celebrity

Skandální Kate Moss

Lucie Petrišková – nástupkyně Paris Hilton nebo Agáty Hanychové?

Monica Bellucci - sexy italská kráska

Lucie Vondráčková

Victoria to rozjíždí!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies