Sexy Phoebe Tonkin

Phoebe Tonkin je australská modelka a herečka, která se proslavila rolí v seriálu H2O, just add water. Přečtěte si o této sexy krásce více informací a pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii.

Phoebe Tonkin

Ze života Phoebe Tonkin

Phoebe Tonkin (celým jménem Phoebe Jane Tonkin) se narodila 17. listopadu 1989 v Sydney v Austrálii. Má dvě mladší sestry. Již od svých čtyř let navštěvovala různé taneční třídy, kde se věnovala baletu, hip hopu a moderním tancům. Jejím snem bylo stát se herečkou, což se jí také splnilo. Absolvovala několik prestižních hereckých kurzů, díky nimž získala roli v jednom velmi oblíbeném seriálu. Mezi její záliby patří sport (tenis) a nakupování. Volné dny ráda tráví na pláži s knížkou.

Počátky hvězdné herecké kariéry

Díky své kráse a hereckému talentu získala Phoebe roli v seriálu H2O just add water (H2O, stačí přidat vodu), ve kterém hraje mořskou pannu Cleo Sertori se zázračným schopnostmi, která musí najít rovnováhu mezi normálním životem a životem mořské panny. V současné době se natáčí již třetí série tohoto seriálu. Ačkoliv Phoebe patří mezi začínající herečky, díky svému talentu si již stačila získat milióny fanoušků po celém světě. Tato sexy kráska se objevila také ve filmech Packed to the Rafters (2009) a Tomorrow, When the War Beran (2010).

Sexy modelka Phoebe Tonkin

Od svých patnácti let se Phoebe Tonkin věnuje také modelingu. Nejčastěji předvádí spodní prádlo. Vidět jsme ji mohli i v reklamě na šperky značky Swarovski. Tato sexy kráska se může pochlubit výškou 176 centimetrů, váhou 60 kilogramů, dlouhými hnědými vlasy a uhrančivýma hnědýma očima.

Ze soukromí této sexy krásky

Pánové, pokud máte o tuto sexy krásku zájem, máte smůlu. Phoebe Tonkin je v současné době šťastně zamilovaná a svého přítele se rozhodně nehodlá vzdát. Hold, v tomto případě máte smůlu.

Bohatou fotogalerii Phoebe Tonkin naleznete pod článkem!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nové hry pro opravdové fajnšmekry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies