Sexy Petra Eliáš-Voláková

Sexy Petra Eliáš-Voláková je vyhledávaná modelka, rosnička a také moderátorka. Chcete se o této sexy ženě dozvědět více? Zajímavé informace a velkou fotogalerii Petry Volákové naleznete právě v dnešním článku.

Modelka Petra Voláková na své propagační fotografii

Sexy moderátorka Petra Voláková – něco málo z jejího života

Moderátorka Petra Voláková se narodila 12. dubna 1978 ve znamení berana. Již od raného věku se pohybovala v prostředí modelingu, kde nasbírala cenné zkušenosti. Studovala na soukromé obchodní akademii, kde své čtyřleté snažení zakončila úspěšným složením maturity.

 

Na několik let si dala se školou pauzu, ale studium ji nakonec znovu přitáhlo. Začala studovat vysokou školu, obor Mezinárodní vztahy a Public relations. Mimo češtiny ovládá Petra ještě další čtyři světové jazyky - angličtinu, němčinu, italštinu, francouzštinu. Velice ráda se věnuje sportu, hlavně horskému kolu a lyžím.

Dvě celebrity spojily svůj život v jeden

Petra dlouhou dobu chodila se slavným českým hokejistou Patrikem Eliášem a tak požádání o ruku, kterého se od Patrika dočkala, nebylo žádným překvapením. Všichni očekávali, že svatba bude ve velkém stylu, romantická a se spoustou hostů.

 

To však ještě nikdo netušil, že ti dva mají v plánu zcela něco jiného. Vzali se 28. července 2007. Svatba byla tajná a spontánní. Obřad proběhl na ostrovech Maledivy, dokonce se jim ji podařilo dlouhé 3 týdny přede všemi utajit.

V televizi je Petra sexy

Dříve pracovala Petra jako rosnička na televizi Prima. Po svatbě s Patrikem se toho ale dost změnilo. Petra začala cestovat za velkou louži, zpočátku vždy na několik týdnů, protože zde měla ještě závazky. Pracuje také pro dětský fond Unicef, o kterém Petra sama říká, že je to její srdeční záležitost.

Rubrika sexy...

Sexy herečka Sandra Nováková

Slavné češky a jejich erotické fotky v časopise Playboy

Nová Česká Miss 2008 - Eliška Bučková

Madonna – sexy i po padesátce

Sexy Miss - Hana Svobodová

Krásná a sexy Jana Doleželová

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Není fotbal jako fotbal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies