Sexy Nicky Hilton

Nicky Hilton je sestrou známé skandalistky Paris Hilton. Je také herečkou, modelkou a úspěšnou módní návrhářkou. Přečtěte si o této krásce více informací a pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii.

Dědička hotelového impéria Hilton Nicky Hilton

Ze života Nicky Hilton

Nicky Hilton (celý jménem Nicholai Olivia Hilton) se narodila 5.října 1983 v New Yorku v USA. Jejími rodiči jsou Richard Hilton a Kathy Richards. Vystudovala Sacred Heart School na Manhattanu, kde mimo jiné chodila i její starší sestra Paris a dobrá kamarádka - Lady Gaga.

Herečka, modelka a módní návrhářka

Nicky společně se svou sestrou jsou dědičky hotelového impéria Hilton. I když mají peněz dost a nemusí chodit do práce, nějak se zabavit musí. Zatímco Paris vymetá večírky, upozorňuje na sebe skandály a baví se svou show, ve které si vybírá nejlepší kamarádku, její mladší sestra se dala na podnikání v oblasti módy. Mimo jiné se objevila i v roli herečky, vidět jsme ji mohli ve filmech Sláva nejen pro mrtvé a Trhni si!.

Agáta Hanychová versus Paris Hilton

Paris Hilton - krásná miliardářka

Lucie Petrišková - nástupkyně Paris Hilton nebo Agáty Hanychové?

Lady Gaga vás dostane do varu!

Kariéra módní návrhářky

Od svých 17-ti let navrhuje Nicky pro sebe kabelky. O svůj talent se chtěla podělit i s ostatními a proto vytvořila kolekci doplňků a posléze i oblečení pod názvem "Chick by Nicky Hilton". Slovo Chick v názvu kolekce symbolizuje její přezdívku z dětství. Své modely předvedla na  módní show Magic v Las Vegas. V roce 2005 byla Nicky Hilton, spolu s Kimberly Stewart tváří spodního prádla australské linie Antz Pantz. Objevila se na obálce časopisu Lucire.

Ze soukromí této krásky

Nicky byla již jednou vdaná. Její unáhlená svatba s podnikatelem Toddem Andrewem Meisterem se konala ve Svatební kapli v Las Vegas. Manželství ovšem vydrželo pouhých pár dní. V současné době je Nicky nezadaná a bydlí sama ve svém bytě na Sunset Strip.

Pokochejte se krásou sexy Nicky Hilton, kterou můžete obdivovat v naší bohaté fotogaleriii, kterou naleznete pod článkem.

Sexy Elisha Cuthbert

Sexy Blake Lively

Sexy Kesha Sebert alias Ke$ha

Sexy Ellen Pompeo

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies