Sexy Nela Pocisková

Nela Pocisková je nadanou slovenskou herečkou, zpěvačkou a také tanečnicí. Své příznivce má i v České republice. Nela vyhrála společně s Peterem Modrovským taneční soutěž Let's Dance, které se mimo jiné účastnila i Simona Krainová či Miro Šmajda.

Nela Pocisková

Ze života Nely Pociskové

Nela Pocisková se narodila 4. října 1990 v Brastislavě. Zpěvu se věnuje od svých osmi let. Je známá především jako muzikálová herečka a také zpěvačka. V současné době studuje konzervatoř. Mezi její záliby patří karate a tanec.

Nadaná zpěvačka, herečka a tanečnice

Zlomovým momentem v Nelině živote bylo účinkování ve slovenském muzikálu Neberte nám princeznú. V té době jí bylo 16 let. Následovaly další role, mezi které můžeme zařadit například taneční drama Labuťko či Popolvár. Jozef Bednárik ji obsadil do Fidlikanta na streche, kde ztvárnila Chávu. V muzikálu West Side Story ztvárnila hlavní postavu Márie. Nelu můžeme také vidět ve slovenském seriálu Ordinace v Růžové zahradě.

Nelin úspěch na Eurovizi v Moskvě

V roce 2009 reprezentovala Nela Pocisková Slovensko na Eurovizi v Moskvě společně se zpěvákem Kamilem Mikulčíkem. Zde zazpívali song Leť tmou, který můžete shlédnout v přiloženém videu, které naleznete pod článkem. V květnu tohoto roku si zazpívala společně s první Česko Slovenskou SuperStar - Martinem Chodúrem.

Nela Pocisková a Peter Modrovský ve slovenské Let's Dance

Nela umí nejen dobře hrát a zpívat, ale také výborně tančit. To také dokázala v taneční soutěži Let's Dance, kde společně s Peterem Modrovským (milencem Adely Banášové) tvořila taneční pár. Nela společně s Peterem toto soutěžní klání nakonec s přehledem vyhrála. Let´s Dance se mimo jiné zúčastnil i Miro Šmajda či Simona Krainová, která několik kol před finálovým večerem náhle odstoupila (údajně ze zdravotních důvodů).

Ze soukromí této sexy kočky

O soukromí této sexy krásky se toho příliš neví. Můžeme pouze spekulovat o tom, zda-li se v současné době po jejím boku objevuje nějaký muž či nikoliv. Jisté ovšem je, že o nápadníky mít Nela nouzi mít rozhodně nebude.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Madona Madridu – Penelope Cruz
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies