Sexy Miss - Hana Svobodová

Hana Svobodová se po finále České Miss prosadila v drsném světě modelingu. I když stále ještě studuje a nějaký čas studovat bude, přesně ví co ve svém životě chce dokázat.

Modelka Hana Svobodová při focení v růžových šatech

Sexy kráska z Vysočiny – Hana Svobodová a její život

První vicemiss Hana Svobodová se narodila 30. července 1988 ve znamení lva, což znamená, že nedávno oslavila své významné jubileum - dvacáté narozeniny. Tahle půvabná dívenka pochází z Vysočiny. Narodila se v jedné malé vesničce jménem Zadní Zhořec na Vysočině, kde také prožila se svou rodinou a svými kamarády celé dětství.

 

Nyní studuje na vysoké škole aplikované právo, ale nejvíc se teď věnuje modelingu. Hana se ze všeho nejradši podívá na nějaký film, ráda tančí a poslouchá dobrou muziku. Celý rok se těšívá na zimu, protože její nejoblíbenější sport je snowboarding.

Mezi celebrity se dostala přes Českou Miss

Dveře do světa modelingu jí bezesporu otevřela účast v soutěži Česká Miss 2008. Hana se ale nejen zúčastnila. Svou vesničku a svůj kraj reprezentovala jak nejlépe uměla a nakonec z toho bylo celkově druhé místo v této soutěži a titul První Česká vicemiss.

 

Ostatní finalistky ji sice neměli příliš v lásce, protože Hana má vážný vztah s Radkem Exnerem, ale to jí vůbec nevadilo a i přesto se dokázala prosadit a na podzim se zúčastní Miss Earth. Modelingu se nebude věnovat věčně, po skončení kariéry modelky chce mít nějakou dobrou práci a jako každá žena také spokojenou a šťastnou rodinu.

Muži jsou pro ženu ochotní udělat cokoli

Přítel Radek Exner uspořádal pro Hanku k jejím kulatým dvacátým narozeninám velkolepou narozeninovou oslavu. Přes padesát hostů, kteří se oslavy účastnili, se dobře a dlouho bavilo. Samozřejmě nikdo nepřišel s prázdnou, ze všech dárků měla oslavenkyně obrovskou radost.

Další zajímavé informace o sexy celebritách:

Eva Aichmajerová (nejen) nahá

Krásná a sexy Elisha Cuthber

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Veronika Vařeková - prostě dokonalá...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Ulítnete na kiteboardingu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies