Sexy Michaela Štoudková nahá

Další sexy českou modelkou a navíc druhou Vicemiss roku 2005, kterou můžeme spatřit v rouše Evině, je Michaela Štoudková. Podívejte se na erotické fotografie této sexy krásky společně s námi.

Česká modelka Michaela Štoudková na své propagační fotografii

Ze života Michaely Štoudkové

Tato sexy kráska se narodila 11. listopadu 1985 v Chomutově. V současné době studuje na Univerzitě Jana Amose Komenského, obor sociální a masové komunikace. Ve volném čase ráda chodí do divadla, kina a nebo si zlepšuje ránu díky kick-boxu.

Zkrátka sexy Vicemiss

O tom, že je Michaela krásná, není žádných pochyb. V roce 2005 se přihlásila do prvního ročníku České Miss, kde se umístila na 3.místě a získala titul druhé Vicemiss. Od té doby se také intenzivně věnuje modelingu a skandálům (o nich se dočtete samozřejmě také, ve článku níže).

Pro zajímavost:

Tato 174 centimetrů vysoká blondýna, se může pochlubit mírami 90 - 65 - 94 a krásnýma hnědozelenýma očima.

Michaela Štoudková - druhá Agáta Hanychová?

O tom, že není Michaela žádný svatoušek, jsme se mohli dočíst na stránkách bulvárních deníků již mnohokrát. Sem tam se pořádně opije, občas se zase nechá vyfotit nahá ve vaně (intimní partie ji přikrývá pěna, někdy ani to ne), jindy stráví noc s nějakým sportovcem (nejlépe z fotbalové reprezentace), důležité je aby byl dobře placený.

Michaela Štoudková nahá

Není žádným překvapením, že se tato sexy kráska, která se už na veřejnosti nahá ukázala (i když asi nechtěně, prý to byla pomsta od bývalého milence), objeví opět nahá. Nyní se Michaela svlékla pro eroticky laděný kalendář fotografa Jakuba Ludvíka na rok 2011.

Ze soukromí této sexy celebrity

Pánové, pokud byste měli o Michaelu zájem, máte smůlu. Tato sexy kočka je v současné době šťastně zamilovaná a žádného jiného chlapa nehledá. Jedině, že byste byl bohatý sportovec... Jste? Tak máte alespoň nějakou šanci.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Dara Rolins – krásné tělo, sexy hlas
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies