Sexy Mel B - dokonalá, jako nikdy předtím!

Melanie Brown se proslavila v dívčí skupině Spice Girls. Od té doby se sice mnohé změnilo, ale ne všechno! Mel B je stále krásná a sexy žena.

Zpěvačka Mel B pózující v růžovém spodním prádle

Spice Gilrs a posun mezi celebrity

Melanie Brown se narodila v angickém městě Leeds 29. 5. 1975. Vždy byla divoká a nezkrotná a života si dokázala užívat naplno. Proslavila se působením ve slavné dívčí skupině Spice Girls, což ji katapultovalo, stejně jako ostatní členky skupiny, mezi největší hvězdy světového showbusinessu.

Spolu s Geri Haliwel, Victorií Beckham, Emmou Wattson a Melanií C šokovaly svět chytlavými melodiemi, které navíc okořenily jedinečným vystupováním. Každá ze zpěvaček byla sexy a přitáhla určitou část mužského publika, dohromady tyto tehdy ještě dívky tvořily sehraný tým.

Mel B je energická žena s proříznutou pusou

Po rozpadu populárních Spice Girls si každá ze zpěvaček šla svou vlastní cestou. Mel B podobně jako všechny ostatní členky skupiny zůstala u zpívání, navíc se zkusila prosadit i jako herečka. Melanie B je žena s pořádně proříznutou pusou. Své názory se nebojí vypustit do světa a je jí jedno, co si o ní lidé myslí.

Mel B a muži - pokud nevypadáte jak Eddie Murphy, tak máte smůlu!

Jak sama tvrdí, nikdy neměla problém s balením kluků. Když se jí někdo líbí, jednoduše za ním přijde sama. Pánové, nedělejte si ale plané naděje. Mel B je, co se týče mužů, velmi vybíravá. Zaujmou ji jen muži sebevědomí a pěstění. Navíc musí být něžní a mít smysl pro humor. Krásná Melanie má již dvě dcery, jednoletou Angel Iris, jejímž otcem je hollywoodská hvězda Eddie Murphy a devítiletou Phoenix Chi, kterou má již z prvního manželství s tanečníkem Jimmy Gulzarem.

Fotky ve spodním prádle dokazují, že i po dvou porodech je Mel B sexy!

Mel B má již prý svá nejlepší léta za sebou. Podle fotek v luxusním spodním prádle tomu tak není. Loni tato sexy dračice podepsala smlouvu s proslulou značkou Ultimo téměř za milion dolarů. Že na fotkách vypadá stále neuvěřitelně sexy i po dvou porodech, se můžete přesvědčit sami v naší galerii.

Zajímavosti - Mel B sbírá neobvyklé ponožky

Čokoládová kráska Melanie Brown sbírá neobvyklé ponožky. Této zálibě se věnuje již od svých 12-ti let, nejvíc se jí líbí ponožky s humornými obrázky. Nosí je zkrátka ráda a je ji jedno při jaké příležitosti…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies