Sexy matky, sexy dcery

Co vám dneska nabídneme? Fotogalerii plnou fotek sexy maminek z řad celebrit a jejich rozkošné dcerušky, které jak jinak zabrousily také do světa showbusinessu. Rčení „Jablko nepadá daleko od stromu“ tedy platí i ve sféře sexy celebrit.

Americká herečka Lindsey Lohan na fotografii s přítelkyní

Kathy, Paris a Nicky Hilton

Jako by si tyhle tři hvězdičky z oka vypadly. Holky toho po mamce zdědily opravdu hodně. Hlavně si všechny tři vědí rady s dokonalým make-upem, účesem a hlavně v kombinaci luxusních hadříků. Zdá se, že mamka už své kráse asi párkrát pomohla botoxem.

instyle.com

Lohanovic holky

Další slavná trojka, mamka Dina, nejznámější Lindsay a nejmladší Ali. Světu o sobě dává nejvíce znát rebelka Lindsay. Uvidíme, jestli začne vystrkovat růžky i nejmladší Lohanovic kráska Ali. Nedávno se vrhla na dráhu modelky, tak se nechme překvapit. Ale je nutno říct, že Dina by mohla svou krásou strčit obě dcerunky do kapsy, co vy na to

hollywoodlife.com

Susan Saradon s Evou

Žádné rebelky, známé díky sexuálním a jiným skandálům, ale krásné určitě jsou. No však posuďte sami jejich dokonalé rysy jejich velmi podobných tváří. Občas se liší pouze barvou vlasů.

etonline.com

Kim Kardashian a Kris Jenner

Kdyby se Kim vzdala své černé hřívy, což ji samozřejmě nedoporučujeme, byla by téměř stejná jako její mamka Kris. Na společných fotkách může potenciální partner Kim vidět, jak bude po několika desetiletích jeho kočka vypadat. No není to úplně k zahození, na to že Kris pomalu táhne na šedesát, vypadá vcelku dobře.

mynews.in

Demi Moore s dcerou Rummy Willis

Rummy má příjmení po taťkovi Brucovi a nejen to. Jako by mu z oka vypadla. Po Demi má nádherné hnědé očiska, ale to je asi všechno. Aspoň si drsňák Bruce může být jistý, že Rummy je fakt jeho.

thisislondon.co.uk

Krásky od Knowlesů

Čokoládové krasavice taky podobu nezapřou. Nádherná dlouhá hřívá, k tomu tmavé oči a rudá rtěnka na dokonalých rtech. Mamce Knowlesové museli taky ještě nedávno ležet chlapi u nohou.

billboard.com

 

 

 

 

 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Helmut Newton – umění, nebo porno?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies