Sexy Marta Jandová

Zpěvačku Martu Jandovou znají díky kapele Die Happy více lidé v Německu, než u nás. Nedávno o sobě dala vědět i v Praze, když přijala hlavní roli v muzikálu Mona Lisa.

Česká zpěvačka Marta Jandová na fotografii z kapely Die Happy

Muziku má v krvi

Marta Jandová se narodila 13. 4. roku 1974 v Praze. Už odmalička měla k muzice hodně blízko, jejím otcem totiž není nikdo jiný, než zpěvák slavných Olympiců - Petr Janda. Matka Marty - Jana Jandová, se věnuje tanci.

Německo a založení rockové skupiny Die Happy

V roce 1994 odjela Marta do Německa. Její působení v této zemi mělo trvat pouze jeden rok. Marta Jandová si zde ovšem založila rockovou kapelu Die Happy a stala se hvězdou. Najednou ji znalo celé Německo, jezdila po koncertních šňůrách a její CD se prodávaly více než dobře. Od roku 2001 odehrála kapela Die Happy více než 850 koncertů a vydala 5 studiových alb. Nejoblíbenější témata jejich písní jsou láska a sex, která lidem zprostředkovávají ve formě rockových balad apod.

Muzikál a hlavní role

V současné době působí Marta Jandová v muzikálu Mona Lisa, kde ztvárňuje rovnou hlavní roli. Tu převzala po zpěvačce Ivetě Bartošové, která se pod taktovkou manžela Pomejeho v posledních měsících ukázala přinejmenším jako nespolehlivá.

Zajímavosti o Martě Jandové

Fanouškům Marty Jandové určitě neunikla informace z loňského roku. Rozešla s populárním německým zpěvákem Sashou, se kterým žila 5 let.

Její nejoblíbenější barvou je zelená, nejraději pije čaj, víno nebo pivo. Má ráda své domácí mazlíčky a nedá dopustit na svého kocoura Morise a na psa, kterého si přivezla s Korsiky.

Vizáž a pověst rockery u Marty Jandové doplňují tetování. Celkové má tři – okolo pupíku, na levém rameni a na pravém lýtku. Všechny tři pro ni mají zvláštní význam.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Gadgety do třetice všeho originálního
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies