Sexy Markéta Plánková

Markéta Plánková je česká herečka, zpěvačka a moderátorka. Proslavila se zejména svými seriálovými rolemi. Přečtěte si o této sexy ženě více informací.

Markéta Plánková

Ze života Markéty Plánkové

Markéta Plánková se narodila 15. dubna 1978 v Novém Městě na Moravě. Vystudovala hudební konzervatoř v Kroměříži. Poté se hlásila na JAMU, zde ji to ale nevyšlo. Zanedlouho poté byla přijata na pražskou DAMU, kde vystudovala Katedru alternativního a loutkového divadla. Během studií učila Markéta na konzervatoři a také začala hrát v ateliéru Jana Schmida. Mezi její záliby patří éterické jevy a mystika.

Počátky hvězdné herecké kariéry

Markéta Plánková je česká herečka, zpěvačka a moderátorka. Zpočátku byla obsazována do nejrůznějších rolí v inscenacích divadelního souboru Studia Ypsilon, kde účinkuje dodnes. Objevila se v divadelních inscenacích Orfeo v podsvětí (režie Jan Schmid), Já a ostatní, Oprávka, Praha stověžatá, Tři mušketýři, Kometa Hanzelínova, Rusalka, apod. S herci z Rodinných pout také objížděla Českou republiku s putovním představením divadelní komedie Postel plná cizinců.

Známou se stala především díky seriálovým rolím. Markétu jsme mohli vidět v seriálech Zdivočelá země (2001), Rodinná pouta (2005-2006), Světla pasáže (2007) a Ordinace v růžové zahradě (2008). Objevila se také ve filmu Slečna Julie, do kterého se ji vybral režisér Jiří Krejčík.

Více o Daně Morávkové>

Nadaná moderátorka a zpěvačka

Dva roky byla Markéta Plánková moderátorkou nedělního pohádkového pásma České televize pro děti - Edův pohádkový balík. Markéta je také výborná zpěvačka. Umí hrát na akordeon, zobcovou flétnu a klavír. Je členkou hudební skupiny Botafogo.

Ze soukromí této sexy krásky

Při natáčení seriálu Rodinné pouta se Markéta sblížila s hereckým kolegou Romanem Štolpou, se kterým má nemanželskou dceru Agátu (narodila se v roce 2007). V současné době je zamilovaná do bývalého moderátora televize Nova Daniela Častvaje.

Michaela Salačová - sexy DJka

Sexy Ivana Macháčková - Gottová

Sexy Markéta Jakšlová alias Verona

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nové drsné filmy v našich kinech
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies