Sexy Kristýna Leichtová

Sexy herečka Kristýna Leichtová se proslavila zejména rolí v oblíbeném českém sitcomu Comeback. Spatřit jsme ji mohli také ve filmu Hostel, seriálu Světla pasáže a nebo v komedii Účastníci zájezdu, kde se dokonce objevila nahá. Přečtěte si více o Kristýně a pokochejte se její krásou v naší fotogalerii.

Kristýna Leichtová zachycena na snímku, na kterém se směje

Ze života Kristýny

Kristýna Leichtová se narodila 14. září 1985 v Plzni. Vystudovala Pražskou konzervatoř - hudebně-dramatický obor. V současné době studuje DAMU, později by také ráda ještě vystudovala animátorství na FAMU.

Sexy herečka nemá ráda "chlapské" oblečení

Kristýna je známá tím, že nerada nosí „chlapské“ oblečení, ráda se obléká co nejvíce žensky. Vidět tedy Kristýnu například v kalhotách, je téměř nadlidský úkon.

Nahota je pro Kristýnu přirozená- erotické scény jsou toho důkazem

Kristýna Leichtová nepatří zrovna k tomu typu hereček, co by měl problém svléknout se před kamerou. Jak sama Kristýna říká: „Nejsem taková citlivka, abych se rozbrečela nad tím, že se musím svléknout před kamerou. Razím názor, že nahota je přirozená, vždyť jsme se nazí už narodili.“ Herečka své tvrzení také potvrdila, hned ve své první větší roli se svlékla a předvedla lesbickou erotickou scénu.

Kristýna Leichtová v Comebacku

Kristýna Leichtová není na filmovém plátně žádným nováček. Shlédnout tuto sexy herečku jsme již mohli ve filmu Hostel (2003) či Žralok v hlavě (2005), v komedii Účastníci zájezdu (2006), v seriálu z právnického prostředí Světla pasáže (2007). Nyní se pravidelně objevuje na televizních obrazovkách v oblíbeném českém sitcomu Comeback, který Kristýnu také značně proslavil. V sitcomu hraje Kristýna kupodivu slušňačku, kterou vychovává její otec a šílený strýc Ozzák (Martin Dejdar).

Ze soukromí

O soukromí Kristýny toho není moc známo. Jeden čas žila s hercem Štěpánem Bennoni, nyní jsou pouze dobrými kamarády. Dá se tedy předpokládat, že je v současné době tato herečka sólo. Takže pánové, máte šanci…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Megan Fox: promenáda v plavkách i bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies