Sexy Kristina Kloubková

Tanečnice, choreografka, moderátorka a také občasná modelka – Kristina Kloubková, patří mezi oblíbené celebrity nejen díky svému všestrannému talentu, ale také díky své kráse a sexy křivkám. Přečtěte si o Kristině Kloubkové více informací.

Česká moderátorka a tanečnice Kristina Kloubková na své propagační fotografii

Ze života Kristina Kloubkové

Kristina Kloubková se narodila 23. prosince 1976 v Praze. Na Státní konzervatoři v Praze vystudovala obor klasický balet. Po vystudování konzervatoře nastoupila do taneční skupiny UNO. Kromě tancování se Kristina věnuje také choreografii a moderování. Občas se objeví na mole jako modelka a nebo si zahraje ve filmu či v seriálu.

Tanečnice Kristina Kloubková

V roli tanečnice jsme mohli Kristinu Kloubkovou shlédnout v muzikálech Kleopatra, Tři mušketýři, West Side Story,Radúz a Mahulena, Angelika, Exkalibr, Golem, Dracula, Divotvorný hrnec, Čert a Káča, Zasněžená romance, Sny z Nového Yorku, Láska je láska, Rebelové, Elixír života, Johanka z Arku.

Kristina se prosazuje také jako choreografka - podílela se choreografii k filmu Rebelové, The Legend of Golem, Viva muzikál 2, Gazdina roba, Peníze či Adéla ještě nevečeřela. Svůj samotný choreografický debut si připsala v novém projektu Švejk v divadle Hybernia.

Kristina Kloubková jako herečka

Kariéru herečky si Kristina vyzkoušela ve snímku Vratné lahve, kde sváděla Zdeňka Svěráka. Objevila se také v seriálu Poslední sezóna, ve filmu Milenci a vrazi a v seriálu Soukromé pasti.

Moderátorka Kristina Kloubková

Kristina se prosadila také jako moderátorka. Po boku Dalibora Gondíka uváděla oblíbenou taneční soutěž Bailando. V současné době moderuje Snídani s Novou a s Renátou Czadernovou odpolední televizní noviny.

Za soukromí sexy tanečnice a moderátorky

Kristina žila 7 let se zpěvákem Romanem Vojtkem. Poté se zakoukala do muzikálového kolegy Alana Bastiena, kterého si také v roce 2007 vzala za muže. V současné době jsou v rozvodovém řízení a Kristina si užívá se známým záletníkem - režisérem Filipem Renčem.

Shlédněte sexy Kristinu Kloubkovou v naší bohaté fotogalerii, kterou naleznete pod článkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Filmové dobroty letošního podzimu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies