Sexy kráska Beyonce je v tom!!

Tahle čokoládová krasavice je považována za jednou z nejpřitažlivějších žen na světě, co vy na to, pánové? Zaslouží si takové označení? Snad ji krásu nesebere rostoucí pupík a jiné dmoucí se části těla.

Zpěvačka Beyonce Knowles při svém propagačním focení

Doba, kdy Beyonce byla součástí sexy dívčí skupiny Destiny's Child už jsou dávno pryč. Možná je to dobře, sice bylo fajn dívat se na čtyři natřásající se kočky, ale Beyonce je určitě úspěšnější na sólové dráze. Hned v roce 2003 s cédéčkem "Dangerously in Love" vystoupala mezi hvězdy světové pop music.

cityrag.com/

Práce ji svedla dohromady s budoucím manželem, tedy hudebníkem Jay – Z. Ještě nedávno se v médiích s oblibou spekulovalo o nevěře nastávajícího tatínka s francouzskou modelkou Noémi a dneska už na sto procent víme, že Beyonce je v tom. A že oznámení zprávy o těhotenství bylo opravdu stylové. Beyonce prozradila, že je těhotná na předávání MTV Video Music Awards. Když odzpívala, těhotenství pupík si pohladila a všem tuto radostnou novinu oznámila.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Filmové novinky a premiéry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies