Sexy Klára Issová

Krásná divadelní a filmová herečka Klára Issová, ztvárnila za svůj dosavadní život již mnoho rolí, za něž byla chválena a také náležitě oceněna. Přečtěte si o této sexy krásce více informací a pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii.

Česká herečka Klára Issová na své propagační fotografii

Ze života Kláry Issové

Tato sexy kráska se narodila 24.dubna 1979 v Praze. Její otec pochází ze Sýrie, díky tomu má Klára takové exotické příjmení. Herectví se věnuje od svých 6-ti let, kdy začínala v dramatickém kroužku u profesorky H. Kostečkové. Po úspěšném absolvování talentových zkoušek studovala 6 let Konzervatoř v Praze.

Pro zajímavost:

Její sestřenicí je Martha Issová, známá česká herečka.

Úspěšná filmová herečka

Klára Issová si poprvé zahrála ve filmu v roce 1995, byl to film Indiánské léto. Poté následovaly role ve filmech Nejasná zpráva o konci světa, Co chytneš v žitě, Anděl Exit a Královský slib. Díky své výborné angličtině měla možnost zahrát si také v několika zahraničních filmech, které se točily v ČR - například  Johanka z Arku, Duna a Děti Duny, Deník Ann Frank. Objevila se také v britském seriálu Rose and Maloney, který se natáčel v Londýně.

Kláru jsme mohli vidět také v několika pohádkách (Anděl páně), TV inscenacích a českých seriálech (Soukromé pasti, Lékárníkových holka, Slavík, Genij vlasti, Na zámku, atd.).

Úspěšná divadelní herečka

Klára Issová je členkou Divadla pod Palmovkou. V tomto divadle ztvárnila role v mnoha inscenacích, například Amadeus, Výstřely na Broadwayi, Ubohý vrah, Pohled z mostu či Kean. Hraje také v A-studiu Rubín v inscenacích Služky a Veřejné oko.

Klára Issová a Český lev

To, že je Klára velmi dobrá herečka, dokazují i ocenění, které získala. V roce 1995 byla nominována v anketě Český lev za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli, který ztvárnila ve filmu Indiánské léto. V roce 1997 vyhrála tuto anketu díky roli ve filmu Nejasná zpráva o konci světa. V roce 2000 byla opět nominována v anketě Český lev za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli ve filmu Anděl Exit.

Ze soukromí

Pánové, pokud máte o tuto sexy krásku zájem, tak máte bohužel smůlu. Již několik let žije s režisérem Davidem Ondříčkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Filmové dobroty letošního podzimu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies