Sexy Kate Beckinsale

Herečka, která se proslavila hlavní rolí ve filmu Pearl Harbor, rozhodně nemá o další role nouzi. Přečtete si více o Kate Beckinsale. Připravili jsme si pro Vás bohatou fotogalerii sexy fotek.

Americká herečka Kate Beckinsale na své propagační fotografii

Ze života Kate Beckinsale

Kate Beckinsale se narodila 26.července 1973 v Londýně. Kate je dcerou zesnulého britského TV herce Richarda Beckinsalea a castingové agentky Judy Loeové. Od dětství se věnovala psaní, za což byla i náležitě oceněna. Nakonec se však rozhodla pro herectví. A musíme uznat, že povolání herečky jí opravdu jde...

Kate Beckinsale a její herecká kariéra

Hvězdná kariéra této herečky započala v adaptaci Shakespearovy komedie Mnoho povyku pro nic, kde si Kate zahrála roli dcery messinského vladaře Hero. Poté následovala role v dramatu Téměř bez šance (zde ztvárnila roli studentky, která se svou kamarádkou při výletě do exotiky skončí ve vězení pro udajné pašování drog).

Tato sexy herečka si také zahrála hlavní roli společně s Benem Affleckem a Joshem Hartnettem ve velkofilmu Pearl Harbor, který její hereckou kariéru vynesl až k výšinám. Nesmíme opomenout role ve filmech Laurel Canyon, Underworld , Underworld: Evolution, Van Helsing, Motel smrti,  Letec a nebo Sněžní andělé.

Je Kate Beckinsale podle Vás sexy?

Připadá Vám Kate Beckinsale sexy a nebo ne? Nám tedy tato herečka rozhodně sexy připadá. Ovšem, v hollywoodských kruzích si o atraktivitě Kate myslí producenti pravý opak. Dokonce se vedly i rozsáhlé debaty o pravosti jejího poprsí. Shlédněte naši fotogalerii sexy fotek Kate Beckinsale a posuďte sami, zda-li je sexy a nebo ne...

Diskutovat můžete pod článkem!

Ze soukromí Kate Beckinsale

Kate je vdaná za režiséra filmu Underworld - Lena Wisemana. Ze vztahu s britským hercem Michaelem Sheenem má dceru Lilly. Pro zajímavost: Sestra Kate je také herečka.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Odvázaná Britney Spears
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies