Sexy Kamila Nývltová

V dnešním článku si povíme více o sexy zpěvačce Kamile Nývltové, která se zúčastnila soutěže X Factor. Patří mezi obsazované muzikálové zpěvačky, v letošním roce navíc vydala své debutové CD.

Česká zpěvačka Kamila Nývltová na své propagační fotografii

Ze života Kamily Nývltové

Tato sexy kráska se narodila 28. června 1989 v Trutnově. Vyrůstala s rodinou ve Rtyni v Podkrkonoší. Vystudovala Střední odbornou školu oděvní v Červeném Kostelci. V současné době žije v Praze, kde studuje Ježkovu konzervatoř, obor muzikálové herectví a zpěv. Kamila již několik let tancuje, dělá mažoretku a učí hip hop malé děti. Ve volném čase jezdí na in-linech, v zimě na snowboardu, hraje tenis a nebo také ráda peče.

Začátky hvězdné kariéry

Kamila se snažila své přednosti, tedy zpěv, prosadit v různých pěveckých soutěžích. V roce 2006 se v pěvecké soutěži CzechTalent Zlín umístila na čtvrtém místě. V roce 2008 se zúčastnila soutěže X Factor, kde skončila mezi nejlepšími pěti soutěžícími. I když tuto pěveckou soutěž nevyhrála, dveře do světa showbussinesu se jí otevřely dokořán. Soutěže se zúčastnilo přes 7000 účastníků. Vítězem se stal Jiří Zonyga.

Díky svému krásnému hlasu (a za pomoci Michala Davida) získala roli Kleopatry ve stejnojmenném muzikálu (společně s Monikou Absolónovou a Radkou Fišarovou, se kterými se střídala). Od února 2009 můžeme Kamilu slyšet zpívat a vidět v muzikálu Dracula, kde ztvárnila roli kněžny Adriany a dívky z ulice jménem Sandra. Ztvárnila také hlavní roli v muzikálu Angelika.

Debutové CD Kamily Nývltové

V letošním roce vydala Kamila své debutové CD, na kterém nalezneme celkově 11 původních, převzatých i muzikálových písní. Kmotrem CD se stal Michal David společně s Danielem Hůlkou a Hanou Křížkovou.

Ze soukromí

Podle všeho, je tato sexy kráska v současné době sama. Pánové, pokud tedy máte o Kamilu Nývltovou zájem, měli byste se začít snažit. Líbí se jí urostlejší chlapi s knírem.

Shlédněte velkou fotogalerii Kamily Nývltové pod článkem!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Rozbouřená Wall Street
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies