Sexy Kaley Cuoco a její teorie velkého třesku

Atraktivní herečku Kaley Couco u nás moc lidí ještě nezná. Její jméno si ale zapamatujte velmi dobře, protože ji čeká slavná budoucnost. Momentálně září v americkém seriálu The Big Bang Theory…

Modelka Kaley Cuoco při svém propagačním focení

Atraktivní blondýnka Kaley Couco

Americká herečka Kaley Christina Cuoco se narodila 30. listopadu v kalifornském Camarillu. Její příjmení však pochází z Itálie, i když sama Kaley rozhodně jako Italka nevypadá. Tato sexy herečka se může pochlubit krásnými blond vlasy, díky kterým před televizní kamerou trávila prakticky celé dětství.

Talent už od dětství

Již v sedmi letech si poprvé zahrála v televizním filmu Pohyblivý písek, přes několik dětských filmů a hostování v několika seriálech se dostala až k roli ve slavném americkém seriálu o čarodějkách. Zde získala obrovskou popularitu a výrazněji se tak zapsala do povědomí lidí.

The Big Bang Theory

Velkým hitem se stává seriál The Big Bang Theory, ve kterém tvůrci herečku obsadili do role mladé, sympatické servírky Penny, která se snaží prosadit jako herečka. Tento fenomenální seriál již ve světě zaznamenal obrovský úspěch a těšit se na něj mohou i diváci u nás. Zatím stále není jasno kdy, jisté však je, že dabing už je v plném proudu.

Kaley je přátelská a společenská žena

Mladá a velmi krásná herečka je díky své bezprostřední povaze u přátel více než oblíbená. I přes to, že před kamerami tráví velkou většinu svého volného času, na přátele si vždycky čas najde. Ráda s nimi chodí třeba jen tak nakupovat.

Sport a sexy postava

Kaley je celý život sportovně založená. Hraje závodně tenis, baví ji bowling. Svou krásnou postavu prý moc udržovat nemusí, její koníčky to zvládnou za ni. Kromě již zmíněných sportů ještě andělská Kaley ráda tančí hip – hop a jezdí na koni. Mimo jiné je Kaley Cuoco obrovskou fanynkou Britney Spears.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Není fotbal jako fotbal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies