Sexy Jamie Murray

Jamie Murray je dcerou britského herce Billyho Murraye, který působí v televizní branži již více než 30 let. Svou cestu ke slávě si přesto Jamie vydobyla bez jeho pomoci. Tato sexy kráska se proslavila díky roli sexy Stacie Monroe v oblíbeném seriálu Podfukáři. Přečtěte si o ní více informací.

Americká herečka Jamie Murray na své propagační fotografii

Ze života Jamie Murray

Tato sexy kráska se narodila 21.července 1977 v Essexu v Anglii, ve znamení raka. Na popud svých rodičů krátce studovala London School of Economic and Political Science, obor filozofie a psychologie. Studium na této škole ale ukončila a přešla na dramatickou školu, kterou úspěšně absolvovala v roce 2000. Jejím otcem je britský herec Billy Murray, který působí v televizní branži již více než 30 let.

Začátky hvězdné kariéry

Poprvé se Jamie objevila v nepříliš známém seriálu z lékařského prostředí - Casualties, kde si zahrála jednu z vedlejších rolí. Začínala ve stejné televizi, jako její otec. Během čtyř let se účastnila natáčení celkem sedmi seriálů. V roce 2002 se objevila ve filmu The Byzantine Cat. Ve vedlejší roli jsme ji mohli shlédnout také v jedné epizodě Hercule Poirota a nebo jako agentku Julii Fosterovou-Yatesovou v seriálu Námořní vyšetřovací služba.

Do podvědomí diváků se dostala až díky roli Stacie Monroe, kterou ztvárnila ve velmi oblíbeném seriálu Podfukáři, jehož první 2 série jsme mohli shlédnout i v Česku. Po boku A. Lestera, M. Warrena, R. Glenistera a R. Vaughna okouzlovala diváky svým podfukářským uměním, jehož hlavním cílem bylo připravit o peníze ty, kteří k nim přišli nezaslouženě a pořád jich neměli dost. Díky této roli si jí všimli zámořští producenti, díky nimž Jamie můžeme shlédnout také v hororech Lekce umírání a Botched. Jamie se také objevila ve velmi populárním seriálu seriálu Dexter, kde ztvárnila roli Lily.

V roce 2009 ztvárnila roli Fiony ve filmu The Rapture, kde si zahrála společně se svým otcem. Jejím prozatím posledním dokončeným filmem je The Beautiful Life.

Pro zajímavost:

Jamie se krom herectví věnovala chvíli také modelingu. V roce 2006 nafotila podzimní kampaň pro obchodní dům Debenhams. Objevila se také časopisech pro muže jako je například GQ, Mayfair a FHM a několika ženských časopisech (Hello!, Cosmopolitan a OK!).

Ze soukromí

O soukromí této sexy krásky se toho příliš neví. Můžeme pouze spekulovat o tom, zda-li v jejím životě je a nebo není v současné době nějaký muž. Jisté ale je, že o nápadníky mít Jamie nouzi rozhodně nebude.

Pokochejte se krásou sexy Jamie Murray v naší bohaté fotogalerii.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Odvázaná Britney Spears
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies