Sexy Ivana Macháčková - Gottová

Ivana Macháčková - Gottová je manželkou několika násobného zlatého slavíka Karla Gotta. Je ovšem také sexy ženou, o které rozhodně stojí dozvědět se něco více. Součástí článku je i bohatá fotogalerie.

Ivana Macháčková - Gottová

 

Ze života Ivany Macháčkové - Gottové

Ivana (Macháčková) Gottová se narodila 20. ledna 1976 v Opavě. Ivaniny rodiče se rozvedli, když byli Ivaně čtyři roky. Od té doby žila pouze se svou matkou. Vystudovala střední zdravotní školu, poté odcestovala a zkusila své štěstí ve světě.

Ivana Macháčková - Gottová pracovala jako au-pair, osobní asistentka a produkční

Po vystudování střední školy Ivana odjela do Spojených států amerických, kde tři roky pracovala jako au-pair. Začínala u arabské rodiny v New Persey. V New Yorku navštěvovala kurzy herectví, tance a zpěvu. Po návratu zpět do České republiky působila jako osobní asistentka zahraničních herců, kteří v České republice točili filmy a také jako produkční Divadla Brodway.

Ivana Macháčková - Gottová bude společně s Martinou Gavriely moderovat zprávy

Ivana Gottová bude od 11. července moderovat nový pořad na TV Prima, který se bude jmenovat VIP Zprávy. Pořad se bude vysílat každý všední den, vždy v 19.50 hodin. Spolu s ní v něm bude účinkovat i sexy Martina Gavriely. Nechme se tedy překvapit, jaký úspěch Ivana coby moderátorka, sklidí.

Ze soukromí Ivany Macháčkové - Gottové

Během svého zahraničního pobytu v USA měla Ivana dvouletou známost s hercem Michaelem Douglasem. Ta ale skončila a Ivana se zamilovala do několika násobného zlatého slavíka Karla Gotta, s nimž má 2 dcery -  Charlotte Ellu (*30.4.2006) a Nelly Sofii (28.5.2008*). Poprvé se setkali na předávání cen Týtý v roce 1998, vzali se 7.ledna 2008 v Las Vegas.

Sexy Ivanu Macháčkovou - Gottovou můžete obdivovat v naší bohaté fotogalerii, která je umístěna pod článkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

I věda může být populární
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies