Sexy iMiss Inna Puhajková

V dnešním článku Vás seznámíme se sexy modelkou, iMiss roku 2004 a partnerkou slavného hokejisty Jaromíra Jágra - Innou Puhajkovou. Přečtěte si o této sexy krásce více informací a pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii.

Česká modelka Inna Puhajková na své propagační fotografii

Ze života Inny Puhajkové

Inna Puhajková se narodila v roce 1986 v SSSR (v dnešním Rusku). Do České republiky se s rodiči (matka je Volyňská Češka, otec Ukrajinec) přestěhovala na počátku devadesátých let. Vystudovala střední policejní školu v Broumově. Sexy policistka se z ní ale nestala, dala se na dráhu modelky, což se jí vyplatilo. Krom modelingu Inna také ráda tancuje a věnuje se studiu cizích jazyků.

Sexy iMiss 2004

Inna se v roce 2004 stala vítězkou soutěže o nejkrásnější dívku internetu iMiss, která se každoročně pořádá. Dodnes je tato sexy kráska čestným hostem této soutěže. O tom, že je Inna krásná, není žádných pochyb. Není se tedy čemu divit, že patří mezi vyhledávané modelky. Často můžeme Innu vidět na módní přehlídce v sexy modelech (a také v sexy spodním prádle). Pokud zrovna nepředvádí, dělá společnost Jaromírovi v Omsku a nebo tráví volné chvíle se svou rodinou a přáteli v Broumově.

Inna Puhajková a Jaromír Jágr

Inna společně se slavným hokejistou Jaromírem Jágrem tvoří již několik let mediálně známý pár. Diskutovalo se dokonce i o svatbě, tu ale oba popírají. Sem tam také zaslechneme zprávu o tom, že se Jaromír s Innou rozešel. Co je na tom pravdy, to ví pouze oni dva. Nechme se tedy překvapit, zda-li se z Inny stane paní Jágrová a nebo ne.

Pokochejte se bohatou fotogalerií sexy fotek Inny Puhajkové, kterou naleznete pod článkem!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies