Sexy Daniela Peštová

Přečtěte si více o světoznámé topmodelce s českými kořeny – Daniele Peštové. Více o jejím životě, kariéře i soukromí naleznete v našem dnešním článku. Samozřejmostí je také bohatá fotogalerie sexy fotek Daniely.

Daniela Peštová

Ze života Daniely Peštové

Daniela Peštová se narodila 14. října 1970 v Teplicích. Původně chtěla být učitelkou, ale studium na pedagogické fakultě nedokončila. Cesty osudu jí zavedly k modelingu. Po vítězství v modelingové soutěži si ji všimnul Dominique Caffin, proto se přestěhovala do Paříže a začala spolupracovat s Madison Modeling Agency. Její další kroky vedly do New Yorku, kde se její kariéra rozběhla na plné obrátky.

Hvězdná kariéra topmodelky

Daniela se objevila na titulních stránkách časopisů GQ, Marie Claire, Cosmopolitan, Glamour a nebo ELLE. Stala se také tváří značky L'Oréal, Victoria's Secret, Christian Dior, Palmers, Escada, Givenchy, Giorgio Armani, Ralph Lauren, Emporio Armani či Prada. Několik let dělala také modelku pro slavný Sports Illustrated Swimsuit Issue, v němž se dvakrát objevila v plavkovém speciálu na titulní straně - přesněji v roce 1995 a v roce 2000. Daniela byla díky svým neustálým změnám stylu často označována za „chameleóna".

Daniela má velké srdce

Tato sexy kráska nemyslí jenom na sebe a svou rodinu, ale i na druhé. Pracuje pro Nadaci Leontinka, která pomáhá dětem se zrakovým postižením. Účastní se také nadačních aktivit Terezy Maxové. V loňském roce se stala ambasadorkou kampaně Avon proti domácímu násilí. V současné době je tváří projektu Módní svět proti anorexii.

Ze soukromí této sexy krásky

Tato sexy kráska byla 3 roky vdaná za bývalého ředitele řetězce Fashion Café - Tommasa Buttiho, se kterým má syna Yannicka. V současné době je Daniela šťastná po boku Paľa Habery, zpěváka oblíbené slovenské skupiny Team. S ním má dceru Ellu a syna Paula Henryho. Narození obou svých dětí se slavnému páru podařilo dlouho utajit.

Pokochejte se krásou sexy Daniely Peštové v naší bohaté fotogalerii, kterou naleznete pod článkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Uvažujete o povzbuzováku v podobě viagry?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies