Sexy Carrie Underwood

Oblíbená zpěvačka Carrie Underwood vyhrála v americké talentové soutěži American Idol, která ji velkou měrou pomohla ke startu hvězdné kariéry. To, že je Carrie opravdu talentovaná, dokazují ocenění, které již během své pěvecké kariéry stačila získat.

Modelka Carrie Underwood ležící na posteli

Ze života Carrie

Carrie Underwood se narodila 10. března 1983 v Muskogee v Oklahomě. Jako malá vyrůstala společně se svými rodiči a dvěmi staršími sestrami na farmě. Momentálně bydlí v předměstí města Nashville, kterému se říká Franklin. V roce 2001 vystudovala Checotah High Schoul, v roce 2006 promovala s hodnocením „magna cum laude“ na Northeastern State University v Tahlequahu. Carrie tak docílila bakalářského titulu v oboru masové komunikace se zaměřením na žurnalistiku.

Jak se Carrie dostala ke zpívání

Carrie již jako malá ráda zpívala. V dětství se zúčastnila Robbins Memorial Talent Show, kterou s přehledem vyhrála. Carrie také vyhrála 4. řadu úspěšné americké talentové soutěže American Idol, která ji velkou měrou pomohla ke startu hvězdné kariéry. 15.11.2005 vydala své první album s názvem Some Hearts. Toto album se hned umístilo na prvním místě v hitparádě Billboard Top Country Albums. Druhé album Carrie se jmenuje Carnival Ride. Její oblíbenou zpěvačkou je Martina McBride.

O její úspěšnosti svědčí i četná ocenění

To, že je Carrie opravdu talentovaná, dokazují ocenění, které již během své pěvecké kariéry stačila získat. V její sbírce je například 1 cena American Music Award, 5 cen Billboard Music Award a 2 ceny Grammy Award (včetně ceny za nejlepšího nováčka).

Zajímavosti o sexy Carrie

  • Carrie podporuje organizaci HSUS (Humane Society of the United States).
  • Carrie je členem spolku Sigma Sigma Sigma a také spolku Muscogee Creek Nation v Oklahomě.
  • Pro své rodné město Checotah napsala píseň „I Ain't in Checotah Anymore“.
  • Společnost Victoria's Secret nedávno Carrie jmenovala Nejvíce sexy zpěvačkou/muzikantkou.
  • Organizací PETA byla Carrie zvolena Nejvíce sexy vegetariánkou.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Dara Rolins – krásné tělo, sexy hlas
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies