Sexy Bára Kolářová

Dnes Vám představíme uznávanou modelku, pilnou studentku a také sexy ženu - Báru Kolářovou. Pokochejte se její krásou v naší velké fotogalerii.

Modelka Bára Kolářová při focení v autě

Mladá modelka Bára Kolářová

Blondýnka Bára kolářová se narodila 10. května 1984 v Praze. A tady také v současnosti studuje Univerzitu Jana Ámose Komenského, obor sociální a masová komunikace. Patří tedy k té chytřejší části českých modelek. Bára se do povědomí dostala, jako mnohé další české modelky, prostřednictvím soutěže Česká Miss. V roce 2006 se v akci pořádané Michaelou Maláčovou umístila na 3. místě. Tento úspěch jí naplno otevřel dveře do českého showbussinesu.

Sexy fotky a reklamy

Nyní blonďatá kráska točí televizní reklamy a fotí reklamní kampaně pro nejrůznější firmy. Příležitosti dostává i jako moderátorka společenských akcí. Se svými mírami 90 – 60 – 90 jistě okouzlí nejednoho muže, ti si však musí nechat zajít chuť. Se svým přítelem je již více jak sedm let a jak sama říká, nic měnit nehodlá.

Chodit s modelkou znamená mít určitou míru tolerance, na svého miláčka si ale čas Bára i přes pracovní vytížení vždycky najde.

Nedávno nafotila odvážné fotky pro jeden z pánských časopisů. Objevuje se v nich s holými zády, které zdobí velké tetování. To ovšem není pravé, pro chvilku u fotografa posloužilo tetování nalepovací.

Ráda ukazuje svůdný dekolt

Svůdná Bára si potrpí na trika s výstřihem. Svůj sexy dekolt ráda ukazuje také údajně proto, že je čistě přírodní. Na silikony modelka zatím nemyslí a podle svých slov je ani nepotřebuje: „Hluboké dekolty letos vysloveně frčí. Mám poprsí pravé, tak co bych ho neukazovala. Nejsem proti tomu, když si ženy nechávají prsa zvětšovat, ale já bych to příliš nedoporučovala. Pokud to ženě dá dobrý pocit, proč ne“.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejmodernější vychytávky na vaše kolo
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies